Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament oxigen hiperbaric

  • Acasa
  • Oxigen hiperbaric
Tratament oxigen hiperbaric

Tratament oxigen hiperbaric

Cunoscut drept elixirul tinereții, tratamentul cu Oxigen hiperbaric contribuie la diminuarea ridurilor și la fermitatea pieleii prin difuzarea moleculelor de oxigen și a substanțelor active în straturile profunde ale pielii.

Aerograful – prin intermediul presiunii hiperbarice, difuzează în straturile pielii până la derm un flux continuu de oxigen și substanțe hrănitoare - ceea ce stimulează funcțiile vitale ale pielii, producerea de elastină și colagen. Tratamentul este unul non-invaziv, se defășoară fără ace sau efecte secundare, oferind efecte imediate.

Tratament oxigen hiperbaric - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Post tratament este necesară îngrijirea corectă a tenului, demachierea și tonifierea zilnică, aplicarea unei creme sau a unui ser recomandat în functie de tipul de ten. Un tratament complet constă în minimum 6-8 ședințe, inițial fiind recomandate 1-2 ședințe/săptămână. Pentru întreținere, recomandăm 1 ședință/lună. Contraindicații: cancer de piele, eroziuni ale pielii, diabet, inflamații și infecții ale pielii. Totodată, tratamentul nu se efectuează dacă nu au trecut minimum 6 luni de la încheierea tratamentului anti-acnee (Roacutanne, Itozek, Tetrarysal)

Exista contraindicatii?

Beneficii

Oxigenul hiperbaric redă elasticitatea pielii, diminuează ridurile și liniile fine, lăsând tenul hidratat, ferm și revitalizat. Totodată, tratamentul redă elasticitatea pielii, echilibrează secreția de sebum și ajută la vindecarea tenului în urma unor procedure invazive. Tratamentul se personalizează, iar astfel putem trata o gama largă de imperfecțiuni ale tenului.