Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament oxigen hiperbaric

  • Acasa
  • Oxigen hiperbaric

Beauty Center Top Beneficii

1. Lifting instant
2. Luminozitate și estompare a ridurilor
3. Hidratare intensă
4. Stimularea de colagen nou și elastină
5. Fermitate cutanată
6. Reducere semnificativa a ridurilor

Beauty Center Ce este Onda Dinamică

Cunoscut drept elixirul tinereții, tratamentul cu Oxigen hiperbaric contribuie la diminuarea ridurilor și la fermitatea pielii prin difuzarea moleculelor de oxigen și a substanțelor active în straturile profunde ale pielii.

Aerograful,prin intermediul presiunii hiperbarice, difuzează în straturile pielii, până la derm, un flux continuu de oxigen și substanțe hrănitoare, ceea ce stimulează funcțiile vitale ale pielii : producerea de elastină și colagen. Tratamentul este unul non-invaziv, se defășoară fără ace sau efecte secundare, oferind efecte imediate.

Beauty Center Recomandarea Lavanda sky

Post tratament este necesară îngrijirea corectă a tenului, demachierea și tonifierea zilnică, aplicarea unei creme sau a unui ser recomandat în funcție de tipul de ten. Un tratament complet constă în minimum 6-8 ședințe, inițial fiind recomandate 1-2 ședințe/săptămână.

Pentru întreținere recomandăm 1 ședință/lună.

Contraindicații cancer de piele, eroziuni ale pielii, diabet, inflamații și infecții ale pielii. Totodată, tratamentul nu se efectuează dacă nu au trecut minimum 6 luni de la încheierea tratamentului anti-acnee (Roacutanne, Itozek, Tetrarysal)

Pret

  • 200 lei / ședință
  • 550 lei / 3 ședințe
  • 950 lei / 6 ședințe

Beauty Center Ce spun clienti nostri

Beauty Center Intrebari Frecvente

Se văd rezultatele de la prima ședință ?
Da. Tratamentul facial Oxigenul Hiperbaric redă elasticitatea pielii, diminuează ridurile și liniile fine, lăsând tenul hidratat, ferm și revitalizat.
Cât de des pot repeta tratamentul?
Se recomandă 5-7 zile între tratamente, dar pentru întreținere, recomandăm doar 1 ședință / lună
Există Contraindicații ?
Contraindicații: cancer de piele, eroziuni ale pielii, diabet, inflamații și infecții ale pielii. Totodată, tratamentul nu se efectuează dacă nu au trecut minimum 6 luni de la încheierea tratamentului anti-acnee (Roacutanne, Itozek, Tetrarysal)

Pret

  • 200 lei / ședință
  • 550 lei / 3 ședințe
  • 950 lei / 6 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2