Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

X-Skin Age - Tratament Onda dinamica

  • Acasa
  • Tratament Onda dinamica
Tratament onda dinamica

Tratament Onda dinamica

Tratamentul facial X-Skin Age Onda Dinamica stimulează și oxigenează țesuturile în profunzime, oferind un efect de lifting imediat care se menține pe termen lung.

Tratamentul X-Skin Age, dezvoltat de Selenia Italia®, îmbină trei tehnologii care acționează simultan asupra tenului: radiofrecvența, ultrasunetele și fotobiostimarea. Această stimulare puternică oferă efect imediat de lifting facial, cu rezultate care se mențin o perioadă îndelungată de timp. Aplicatorul facial dotat cu tehnologia Dynamic Wave (Onda dinamica), permite încălzirea progresivă a țesutului până la nivelul dermului. Procedura este non-invazivă și nu prezintă efecte adverse.

Tratament onda dinamica - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Esteticianul recomandă curățarea corectă a tenului, însoțită de demachiere și tonifiere și aplicarea cremei potrivite tipului de ten. Se recomandă totodată evitarea expunerii la razele solare fără protecție SPF 50. Rezultatele sunt vizibile încă de la prima sedință. Pentru inceput, sunt recomandate 3-6 ședințe la interval de o săptămână pentru ca efectul să fie de durată, iar pentru întreținere, este suficientă o ședință/lună. Contraindicații: stimulator cardiac, epilepsie, boli de piele , eczeme, herpes facial, sarcină și alăptare, intervenție chirurgicală pe zonă sau tratament în ultimele 6 luni, cancer de piele sau antecedente, implant metalic pe zona de tratament. utilizarea de izotretinoină în ultimele 6 luni, tatuaj pe zona de tratament.

Exista contraindicatii?

Beneficii

Tehnologia stimulează țesuturile în profunzime, elimină toxinele, contribuind la creșterea semnificativă a fermității la nivelul pielii și reducerea ridurilor sau a liniilor de expresie. Pielea este hidratată, hrănită în profunzime și țesuturile oxigenate. Totodată, procedura este cunoscută pentru capacitatea de reactiva ph-ul dermic, de a trata imperfecțiunile, de a reduce retenția de apă și de a reda fermitatea pielii.