Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament Microneedling

  • Acasa
  • Tratament Microneedling
Tratament Microneedling Cluj-Napoca

Tratament Microneedling

După vârsta de 20 de ani, producția colagenului - prezent în mod natural în structura oaselor, a tendoanelor și a articulațiilor – scade. Completat de elastină, substanța care asigură și menținerea tinerețea și suplețea pielii, acestea sunt proteine vitale pentru un ten impecabil. Tratamentul dovedește eficiență în stimularea și creșterea numărului de trombocite, ceea ce are ca rezultat final infuzarea de substanțe benefice pentru întinerirea și însănătoșirea tenului. Pielea ta va fi mai luminoasă, mai fresh, mai elastică. Ridurile se vor diminua, la fel și aspectul de piele ‘lăsată”

Procedura se realizează cu ajutorul dispozitivului cu micro-ace denumit DERMAPEN. Dispozitivul medical este format din două părți: o parte electrică de mână, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință format din nano – ace. Când dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscilează foarte rapid și pătrund în piele la o adâncime presetată. Sistemul electronic unic de micro-ace deschide automat sute de micro-canale, moment în care până la 90% din substantele active folosite pe parcursul tratamentului pătrund profund în epidermă. Tratamentul este minim invaziv, iar efectele sale sunt vizibile de la primele ședințe, având efect de durată. Procedeul de micro-needling prezintă cel mai sigur, rapid, igienic si eficient sistem de penetrare trans-dermică. Dermapen nu este dureros, iar pentru majoritatea afecțiunilor nu este necesară anestezie locală.

Tratament MicroneedlingCluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Esteticianul recomandă 4-8 ședințe de tratament de 20 de minute, la interval de o săptămână, în funcție de ce ne propunem să tratăm. Efectele secundare se manifestă prin niște puncte mici de sângerare tranzitorii și o senzație de deschidratare la nivelul zonei tratate. Post-tratament, este interzisă expunerea la soare timp de o săptămână și se recomandă folosirea unei crème cu protecție SPF 50. Orice produs vei aplica pe piele, acesta trebuie recomandat de specialist. După o săptămână, dispare sensibilitatea pielii și dispare descuamarea.

Exista contraindicatii?

Beneficii

Dermapen este folosit pentru a reîntineri pielea, este eficient în reducerea liniilor fine și a ridurilor, vergeturi, cicatrici post acnee și cicatrici chirurgicale, contribuind la diminuarea cearcanelor și a hiperpigmentării de la nivelul tegumentului.