Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament Microneedling

  • Acasa
  • Tratament Microneedling

Beauty Center Top Beneficii

1. Tratează cicatricile provocate de acnee, punctele negre și coșurile
2. Îmbunătățește aspectul pielii subțiri deteriorate de soare sau înaintarea în vârstă
3. Are rezultate excelente în tratamentul acneei și tenurilor mature
4. Elimină vergeturile
5. Elimină ridurile din jurul ochilor și liniile fine
6. Oferă efect de lifting pentru pielea flască

Beauty Center Ce este Microneedling?

Procedura se realizează cu ajutorul dispozitivului cu micro-ace denumit DERMAPEN. Dispozitivul medical este format din două părți: o parte electrică de mână, conectată la o sursă de energie și un dispozitiv de unică folosință format din nano – ace. Când dispozitivul este conectat la sursa de energie, aceste ace oscilează foarte rapid și pătrund în piele la o adâncime presetată. Sistemul electronic unic de micro-ace deschide automat sute de micro-canale, moment în care până la 90% din substanțele active folosite pe parcursul tratamentului pătrund profund în epidermă. Tratamentul este minim invaziv, iar efectele sale sunt vizibile de la primele ședințe, având efect de durată. Procedeul de micro-needling prezintă cel mai sigur, rapid, igienic și eficient sistem de penetrare trans-dermică.

După vârsta de 20 de ani, producția colagenului - prezent în mod natural în structura oaselor, a tendoanelor și a articulațiilor – scade. Completat de elastină, substanța care asigură și menținerea tinerețea și suplețea pielii, acestea sunt proteine vitale pentru un ten impecabil. Tratamentul dovedește eficiență în stimularea și creșterea numărului de trombocite, ceea ce are ca rezultat final infuzarea de substanțe benefice pentru întinerirea și însănătoșirea tenului. Pielea ta va fi mai luminoasă, mai fresh, mai elastică. Ridurile se vor diminua, la fel și aspectul de piele ”lăsată”

Beauty Center Recomandarea Lavanda Sky

Esteticianul recomandă 4-8 ședințe de tratament de 20 de minute, la interval de o săptămână, în funcție de ce ne propunem să tratăm. Efectele secundare se manifestă prin niște puncte mici de sângerare tranzitorii și o senzație de deshidratare la nivelul zonei tratate. Post-tratament, este interzisă expunerea la soare timp de o săptămână și se recomandă folosirea unei creme cu protecție SPF 50. Orice produs vei aplica pe piele, acesta trebuie recomandat de specialist. După o săptămână, dispare sensibilitatea pielii și dispare descuamarea.

Pret

  • 450 lei / ședință
  • 1250 lei / 3 ședințe
  • 2400 lei / 10 ședințe

Beauty Center Ce spun clienti

Beauty Center Intrebari Frecvente

Cât de des pot repeta tratamentul?
Microdermabraziunea este o exfoliere de profunzime si agresivitate variata, dirijata in functie de particularitatile tenului pacientului ( Se recomanda intre 5-7 sedinte )
Exista contraindicații ??
Pe durata sarcinii sau în perioada de alăptare, personae care au tendința de forma cicatrici cheloide sau hipertrofice, infecții sau inflamații ale zonei care trebuie tratate, afecțiuni sau herpes în zona de tratament, boli cutanate cornice, patologii în coagularea sângelui, tratamente anticoagulante, vindecare întârziată, malignități cutanate, tratament cu izotretinoin în ultimele 3 luni

Pret

  • 450 lei / ședință
  • 1250 lei / 3 ședințe
  • 2400 lei / 10 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2