Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

X-Skin Age - Tratament mezoterapie virtuala

  • Acasa
  • Tratament mezoterapie virtuala
Tratament mezoterapie virtuala

X-Skin Age - Tratament mezoterapie virtuala

Tratamentul X-Skin Age Mezoterapie Virtuală combină tehnologii precum Electroporația, Microcurenții, undele sonore HR și fotobiostimularea infraroșu și galben. Aplicatorul acționează în profunzimea pielii și hrănește cu ingredient active tenul la nivel celular. Electroporația mărește porii cu ajutorul impulsurilor electrice controlate, crescâd permeabilitatea pielii. Electroforeza este metoda prin care substanțele active sunt difuzate în straturile profunde ale pielii. Cât privesc produsele utilizate în timpul tratamentului, menționăm Dermedics și Selenia (Anti-age Prestice, Diamant, Infinity).

Dacă în mod normal, gradul de penetrare în piele a unei creme este de 5%, mazoterapia asigură pătrunderea în țesut a cremei cu peste 90%. Această metodă medical permite penetrarea în piele a substanțelor active de 6 ori mai mare în stratul cornos, de 12 ori mai mare în epiderm în general și de 40 de ori mai mare în derm. În plus, nu numai penetrarea substanțelor este mai adâncă, dar și cantitatea acestora este mai mare.

Tratament mezoterapie virtuala - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Esteticianul recomandă îngrijirea corectă a tenului după tratament, ținând cont de demachiere, tonifiere și aplicarea unei creme potrivită tipului de ten. Tratamentul inițial cuprinde 3-6 ședințe la interval de o săptămână, pentru întreținere fiind nevoie de 1 ședință/ lună. Tratamentul nu este recomandat persoanelor cu probleme cardiace grave, fragilitate capilară, vase de sânge sparte, care au tije metalice, femeilor insarcinate, personelor care suferă de spasmofilie, epilepsie, cancer sau boli genetice.

Exista contraindicatii?

Beneficii

Procedura stimulează schimburile osmotice, oxigenarea țesutului și permite introducerea în piele a substanțelor active de care are nevoie. Reface semnificativ conturul feței, având rezultate antirid excelente prin introducerea de colagen și acid hialuronic. Tenul va fi mai ferm, mai elastic, mai hidratat, având în același timp un aspect mai luminos și întinerit. Totodată, se pot administra produse specifice pentru tratarea acneei și pentru tratarea căderii părului (alopecie/calviție) - aminexil/minoxidil. Tratamentul este non-invaziv și total reversibil.