Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

X-Skin Age - Tratament mezoterapie virtuala

  • Acasa
  • Tratament mezoterapie virtuala

Beauty Center Top Beneficii

1. Reduce vizibil ridurile, liniile fine, cicatricile, petele pigmentare, cuperoza și acneea
2. Îmbunătățește structura și textura pielii
3. Stimulează producerea de noi celule ale pielii prin sintetizarea producției de colagen și elastină
4. Redă luminozitatea și fermitatea pielii îmbătrânite
5. Hidratează și regenerează pielea la nivel celular
6. Micșorează vizibil porii

Beauty Center Ce este Mezoterapia Virtuală

Dacă în mod normal, gradul de penetrare în piele al unei creme este de 5%, mezoterapia asigură pătrunderea în țesut a cremei cu peste 90%. Această metodă medicală permite penetrarea în piele a substanțelor active de 6 ori mai mare în stratul cornos, de 12 ori mai mare în epidermă în general și de 40 de ori mai mare în derm. În plus, nu numai penetrarea substanțelor este mai adâncă, dar și cantitatea acestora este mai mare.
Tratamentul X-Skin Age Mezoterapie Virtuală combină tehnologii precum Electroporația, Microcurenții, undele sonore HR și fotobiostimularea infraroșu și galben. Aplicatorul acționează în profunzimea pielii și hrănește cu ingrediente active tenul la nivel celular.
Electroporația mărește porii cu ajutorul impulsurilor electrice controlate, crescând permeabilitatea pielii. Electroforeza este metoda prin care substanțele active sunt difuzate în straturile profunde ale pielii. Cât despre produsele utilizate în timpul tratamentului, menționăm Dermedics și Selenia (Anti-age Prestige, Diamant, Infinity).

Beauty Center Recomandarea Lavanda Sky

Esteticianul recomandă îngrijirea corectă a tenului după tratament, ținând cont de demachiere, tonifiere și aplicarea unei creme potrivită tipului de ten. Tratamentul inițial cuprinde 3-6 ședințe la interval de o săptămână, pentru întreținere fiind nevoie de 1 ședință/ lună.

Pret

  • 200 lei / ședință
  • 550 lei / 3 ședințe
  • 950 lei / 6 ședințe

Beauty Center Ce spun clientii

Beauty Center Intrebari frecvente

Cât timp durează rezultatele de la mezoterapie virtuala ?
Rezultatele tratamentului nu dispar pur și simplu, dar odată cu trecerea timpului, apar mici riduri și linii de expresie care trebuie estompate prin hrănirea și hidratarea în profunzime a țesutului cutanat. Pentru rezultate susținute și o piele cu un aspect radiant și întinerit sunt necesare ședințe de întreținere lunară de mezoterapie.
Cât de des pot repeta tratamentul?
Ședințele se fac la un interval de o săptămână, fiind necesare în medie 4-6 ședințe. După încheierea tratamentului se recomandă efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere. Pentru rezultate optime este indicată realizarea unei ședințe de microdermabraziune facială înaintea tratamentului de mezoterapie.
Există Contraindicații ?
Mezoterapia facială este contraindicată în cazul unor afecțiuni grave ale pielii și pentru persoanele cu afecțiuni cardiace, epilepsie, diabet, boli hepatice, boli cronice grave, tratament cu steroizi și femeilor însărcinate.
Se văd rezultatele de la prima sedinta?
Da, rezultatele se văd de la prima ședință.

Pret

  • 200 lei / ședință
  • 550 lei / 3 ședințe
  • 950 lei / 6 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2