Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament Lymphastim

  • Acasa
  • Tratament Lymphastim
Tratament Lymphastim Cluj-Napoca

Tratament Lymphastim

Sedentarismul este o problemă a erei în care trăim. Petrecem multe ore în picioare sau la birou, ceea ce duce la picioare umflate, celulită și multiple probleme estetice. Drenajul limfatic este recunoscut în prezent ca una dintre terapiile corporale cu efecte benefice majore, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută și la menținerea unei stări generale de bine.

Procedura aduce organismului beneficii nu doar la nivelul circulației limfatice și sangvine, ci contribuie la eliminarea reziduurilor metabolice, reduce acumularea de lichid seros în țesuturi și tratează sindromul de picioarele grele.

Aplicatorii speciali ai aparatului au până la 24 de compartimente suprapuse, ceea ce asigură un masaj blând, care stimulează circulația naturală a limfei în corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulită, regenerarea pielii și a organismului.

Organismul tău se va relaxa și se va regenera fără să fie nevoie de o perioadă de recuperare, rezultatele sunt rapide si vizibile, iar procesul de slăbire și remodelare corporală devine mai ușor. Pentru combaterea eficientă a celulitei, tratamentul optim este de 4-5 sedințe/săptămână, în funcție de gradul de celulită al corpului tău și de sensibilitatea țesutului tratat.

Tratament Lymphastim Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

-

Exista contraindicatii?