Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament Arosha

Tratament Arosha Cluj-Napoca

Tratament Arosha

AROSHA este planul de tratament de remodelare corporală ce cuprinde 32 de ședințe care te vor ajuta să revii la un tonus al pielii de invidiat , o piele elastică și hidratată. Mai detaliat, include 8 ședinte de peeling corporal Glycolic, 8 ședințe de Mezoterapie virtuală, 8 ședinte de împachetare corporală la infrasaună și 8 ședinte de tratament Lymphastim.

Tratament Arosha ADIPOCEL

Tratamentul este creat special pentru a trata cele mai avansate stadii ale celulitei fibroase. Acest tip de celulită comprimă vasele de sânge, împiedicând eliminarea toxinelor. Mai mult decât atât, fibrele de colagen care înconjoară aceste celule se îngroașă și se stochează în același loc.
Kit-ul contine 8 ședințe de peeling Glycolic, 2 tratamente Mezoterapie virtuala REDU CEL, 6 tratamente Mezoterapie virtuală LOCALIZED CEL, 6 împachetari corporale LIPHO CEL la Infrasauna, 2 împachetări corporale SLIM CEL la Infrasaună, 8 tratamente Lymphastim.
Varietatea de ingredienți activi continuți oferă acestui tratament un puternic efect reductor și drenant. Prin planul de tratament creat sunt tratate eficient și localizat celulita și tesutul adipos.

Tratament Arosha OEDEMACEL

Tratamentul este ideal pentru a trata celulita edematoasă cu retenție de lichide. Aceasta este cauzată de circulația slabă și agravată de retenția de lichide, apare în special la picioare și este dureroasă la atingere sau dacă stai timp îndelungat așezată.
Kit-ul conține 8 ședinte de peeling corporal Glycolic, 4 tratamente Mezoterapie virtuală LYMPHO DRAIN, 4 tratamente Mezoterapie virtuală REDU CEL, 4 împachetări corporale AQUA DRAIN la Infrasaună, 4 împachetări corporale SLIM CEL la infrasauna, 8 tratamente Lymphastim.
Ingredienții activi elimină eficient surplusul de lichide din corp, revitalizează pielea ți o tonifică în profunzime. Procedura stabilizează PH-ul pielii, elimină aspectul inestetic al celulitei, produce regenerarea celulelor, astfel că țesutul este compactat și uniform.

Tratament Arosha Cluj-Napoca - Video

Exista contraindicatii?