Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament anticelulitic Twin System

  • Acasa
  • Tratament anticelulitic Twin System
Tratament anticelulitic Twin System Cluj-Napoca

Tratament anticelulitic Twin System

Aparatul minune Twin System folosește tehnologia vacuum și realizează un masaj endermologic eficient, în profunzime. Tratează celulita, retenția de apă de la nivelul picioarelor, feselor sau a abdomenului și contribuie atât la fermitate cât și la tonifiere în zona bustului.

Tratamentul este puțin mai agresiv pentru gradele 3-4 de celulită, deoarece fragmentează stadiile de grăsime întărită, eliminând acel efect nedorit de coajă de portocală sau chiar “gropițe” de pe suprafața pielii.

Procedura este eficientă in tratarea celulitei prin dizolvarea nodulilor celulitici, reduce retenția de apă prin impulsionarea circulației limfatice și nevoase, restabilește fermitatea pielii și contribuie semnificativ la scăderea în cm.

Tratament anticelulitic Twin System Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Pentru început, îți recomandăm să realizezi tratamentul de două ori pe săptămână, la un pachet de 10 ședințe. Menționăm că un aport semnificativ îl are în procesul de slăire și alimentația sănătoasă. Înainte de fiecare tratament realizat în salon, terapeutul nostru va realiza o consultație personalizată. Pe baza consultației, va stabili tipul de tratament folosit.

Exista contraindicatii?