Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament terapia vampir (PRP)

Terapia vampir Cluj-Napoca

Terapia vampir (RPR)

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogățită cu trombocite (Platelet Rich Plasma), cunoscut sub denumirea de tratament Terapia Vampir este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii. Tratament Terapia Vampir sau „Dracula” are un efect puternic de întinerire, revitalizare și regenerare a pielii. Un hidratant intens, care redă luminozitatea naturală a pielii și acționează în profunzime, atenuând ridurile, cearcănele și cicatricile post-acneice.

Cum se desfășoară tratamentul?

Procedura presupune recoltarea unei cantități de 10 ml din sângele tău, într-un tub vidat. Într-un aparat special, o centrifugă vortex separă plasma și trombocitele de restul elementelor. Plasma conține plachete, celule stem, enzime, nutrienți, anticorpi, hormone, glucoză, lipide și un antioxidant puternic – albumina. Plasma bogată în plachete concentrează 7 proteine fundamentale ale organismului, factori de creștere, secretați de plachete, pentru a activa procesul de vindecare al rănilor. Tot plasma conține trei protein: fibrin, fibronectina și victronectina – cu rol important în regenerarea țesuturilor deteriorate. Trombocitele sunt responsabile de vindecarea rănilor, prin formarea de cheaguri care opresc sângerarea. restabilizează circulația și repară țesuturile. După etapa de recoltare și centrifugare, urmează partea de injectare în zonele tratate.

Putem interveni asupra unei palete diverse de imperfecțiuni ale pielii:

  • Accentuarea formei naturale a buzelor
  • Ridicarea colțurilor exterioare ale gurii, pentru obținerea unui look optimist
  • Corectarea ridurilor radiare din jurul gurii (aspectul de buze țuguiate)
  • Înălțarea liniei superioare a buzelor, pentru un aspect mai îndrăzneț
  • Mărire buze inferioare, pentru un look senzual
  • Corectarea asimetriilor de formă sau volume
Terapia vampir Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Procedura este minim invazivă, rezultatele fiind vizibile după prima ședință. Sunt necesare 2-3 ședințe la interval de 3 săptămâni și repetarea tratamentului la 6 luni/un an, în funcție de indicațiile medicului.

Exista contraindicatii?