Tratament microneedling

Tratament Microneedling (GOLD MESO PEN)

Când discutăm de un tratament microneedling, ne referim la cel mai sigur, rapid, igienic si eficient sistem de penetrare trans-dermica.

Sistemul electronic unic de micro-ace deschide automat sute de micro-canale, moment in care pana la 90% din substantele active folosite pe parcursul tratamentului patrund in piele cu repeziciune.

Procedura de tratament microneedling este minim invaziva, insa efectele sale se dovedesc a fi mult mai intense si mai eficiente. In plus, toate aceste beneficii vor fi vizibile intr-un timp mult mai scurt.

Pe langa toate acestea, tratamentul este foarte eficient si in stimularea factorilor de crestere a trombocitelor.

Drept urmare, se va declansa in scurt timp un mecanism care are ca rezultat final crearea de substante benefice pentru intinerirea si insanatosirea pielii. Este vorba de elastina si colagen, cele mai importante ingrediente care asigura elasticitatea si frumusetea impecabila a pielii.

Elastina este substanta de tip proteina care ii asigura si mentine tineretea si supletea. Nu reprezinta decat 5-10% din suprafata dermului, insa prezenta lor este vitala pentru o piele cu aspect sanatos. Si colagenul este o proteina, pe care o regasim insa si in structura oaselor, a tendoanelor si articulatiilor. Este esential pentru fermitatea pielii, insa dupa varsta de 20 de ani productia sa naturala scade. Asa apar ridurile si aspectul de piele “lasata”, iar soarele si stilul nesanatos de viata accelereaza efectul de imbatranire.

Tratamentul Gold Meso Pen (tratament microneedling) stimuleaza, practic, producerea naturala a acestor proteine si declansarea unui proces de auto-regenerare a pielii. In plus, noile straturi elastice acopera si vindeca urmele inestetice lasate pe piele de diferite traumatisme pe care le-a suferit de-a lungul anilor.

Recomandam tratament microneedling pentru rezolvarea urmatoarelor :

– reintinerire faciala
– elasticitate
– formare de neo-colagen
– corectare riduri fine si linii de expresie
– tratare alopecie (caderea parului)
– tratare piele hiperpigmentata
– corectare cicatrici post-acnee

Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui tratament microneedling.
Contacteaza-ne pe pagina noastra de Facebook sau telefonic pentru o programare 0799 431 800 

 

0799 431 800
Suna acum pentru o programare