Tratament Microdermabraziune Cluj

Tratament Microdermabraziune de cosmetica faciala

Chiar daca poate poate parea ciudat, un tratament microdermabraziune functioneaza ca orice tratament de cosmetica faciala. Recomandat de esteticieni, ca metoda inedita de mentinere sanatoasa si tanara a tenului, acest tratament face minuni pentru tenul tau.
Punctele tari specifice unui tratament microdermabraziune coincid dorintelor tale. Scapi de riduri, puncte negre si cicatricile raman un vis urat, iar hiperpigmentarea e ca si cand n-ar fi existat.

Procedura este o metodă sigură şi foarte eficientă de exfoliere şi de stimulare a procesului de regenerare celulară şi facilitează pătrunderea produselor topice.

Microdermabraziunea este indicată atât ca metodă de întreţinere a aspectului tenului, cât şi ca metodă de îmbunătăţire sau tratare a anumitor afecţiuni ale pielii. Este indicată pentru estomparea ridurilor şi a liniilor fine, îndepărtarea punctelor negre şi curăţarea porilor, îmbunătăţirea aspectului pielii cu cicatrici post acneice, uniformizarea culorii pielii, corectarea hiperpigmentărilor şi îndepărtarea keratozelor.

După procedură este foarte importantă protecţia solară şi hidratarea corespunzătoare a pielii. În funcţie de dorinţele şi aşteptările clienţilor, de gradul de sensibilitate a fiecăruia, esteticianul va putea recomanda o anumită serie de tratamente, astfel ca rezultatele să fie pe măsura aşteptărilor.

Printr-un tratament microdermabraziune celulele moarte responsabile de îmbatranire, vor fi îndepartate.

Dispozitivele abrazive vor exfolia tesutul de piele bolnav, iar reinnoirea celulara va fi stimulata.

Un tratament cosmetic de calitate nu se face la suprafata!

Secretul tenurilor luminoase consta in curatarea profunda a pielii, iar asta nu este posibila doar cu ajutorul alifiilor sau a solutiilor aplicate la suprafața pielii. Pentru curatarea, ca la carte, a chipului tau este nevoie de un ser hranitor si, de cele mai multe ori, de un aparat capabil sa patrunda in straturile pielii (trei la numar).

Te asteptam la Clinica de infrumusetare Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui tratament Microdermabraziune.

Contacteaza-ne pe Facebook sau telefonic pentru o programare 0799 431 800

0799 431 800
Suna acum pentru o programare