Tratament DermaOxy Cluj

Tratament anti-aging cu DermaOxy

Vino sa beneficiezi de efectele anti-aging pe care le are un tratament DermaOxy.

Te asteptam la Clinica noastra de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca.
Cunoscut în lumea esteticii drept cea mai modernă metodă de înfrumusețare a tenului, acest tratament DermaOxy este, în fond, și o tehnică de menținere a frumuseții și de curățire a tenului. Oricât de incredibil ar părea, prin DermaOxy reușești să păcălești vârsta și, cel mai important, să ai un ten sănătos.

Un ten luminos este un ten vitaminizat!

Poate te întrebi ce este un tratament DermaOxy și ce presupune. Trebuie să știi că este un ser compus din vitamine și antioxidanți, special concepuți pentru pielea ta. Cu ajutorul aerografului, un aparat absolut noninvaziv, aceste substanțe hrănitoare ajung în stratul profund al pielii. Chipul tău va fi vitaminizat, iar rezultatele se vor vedea chiar din prima zi de tratament.

DermaOxy este o certitudine!

Mica și marea publicitate ne-au învățat că pentru a fi frumos sau a încetini procesul îmbătrânirii este nevoie de bisturiu, de recuperare și de suportarea tuturor complicațiilor post-operatorii. Clinica Lavanda Sky vă asigură că puteți uita de bisturiu și de durere cu un tratament DermaOxy. Aplicat direct la nivelul dermei, tratamentul cu DermaOxy este o mângâiere pentru chipul tău!

 

  • Permite combinarea oxigenului pur cu produse cosmetice ce contin concentrate de ingrediente active, ajutand la redarea densitatii retelei de colagen si accelerand regenerarea celulara.
  • Foarte eficient in redarea elasticitatii pielii.
  • Moleculele de oxigen, cu ajutorul presiunii hiperbarice, patrund in derm de 3 ori mai rapid decat cele aduse de sistemul sanguin.
  • Aerograful, prin utilizarea lui, permite absorbtia cocktail-ului dermato-cosmetic, pana in derm, patrunzand prin stratul protectiv al tenului. Acest lucru duce la hidratarea intensa, diminuarea ridurilor si echilibrarea sebumului.
0799 431 800
Suna acum pentru o programare