Tratament alopecie Cluj

Tratament pentru caderea parului (alopecie)

Fara un tratament alopecie, viata sociala a persoanei in cauza este puternic afectata negativ. Alopecia este o boala dermatologica care afecteaza atat femei, cat si barbati. Ea se manifesta prin caderea parului de la nivelul scalpului și nu este determinata de varsta.

Alopecia nu are simptome caracteristice si este mai des intalnita la barbati, manifestandu-se prin caderea parului deasupra tamplelor si terminand cu crestetul capului. Evolutia alopeciei poate duce la calvitie totala.

Printre cauzele aparitiei alopeciei se numara stresul, fumatul, procesul de imbatranire, consumul de alcool in cantitati mari, anumite tipuri de tratamente agresive si unele boli sistematice.

Exista 5 tipuri de alopecie, in functie de localizare si extindere:

  • Tipul I cu localizare fronto-temporala - apare la barbati in jurul vârstei de 20 de ani.
  • Tipul II cu localizare la nivelul crestetului si vertexului - apare in jurul varstei de 30 de ani.
  • Tipul III cu localizare la nivelul fruntii - la barbatii de 40 de ani.
  • Tipul IV cu localizare pe aproape jumatate din regiunea fruntii intinzandu-se pana la vertex - apare in jurul varstei de 50 de ani.
  • Tipul V sau asa numita “calvitie hipocratica”, parul fiind prezent doar la liziera - apare dupa 55 de ani.

Ce presupune un tratament Alopecie?

Pentru tratarea acestei afectiuni, microneedling vine cu un tratament foarte eficient. El ajuta la regenerarea firelor de par pierdute si stoparea pierderii firelor de par existente.
Este cea mai sigura, eficienta, rapida si igienica metoda de penetrare trans-dermica. Terapia este efectuata cu un dispozitiv medical de ultima generatie, dotat cu un sistem unic de micro-ace. El deschide sute de microcanale, facilitand astfel patrunderea substantelor active folosite in tratament, cu pana la 90%. Consecinta acestui tratament fiind rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt.
Aceasta terapie s-a dovedit a avea un real succes in tratarea alopeciei. Astfel la noua din zece pacienti, rezultatele se vad dupa sedinta trei-patru. In medie sunt recomandate 8-12 sedinte, spatiate la 7-10 zile. Dupa un an, se recomanda 1-2 sedinte pentru intretinerea rezultatelor obtinute.
In cadrul clinicii noastre efectuam tratament pentru alopecie si ne putem lauda cu rezultate uimitoare (vezi mai jos rezultate).
Va asteptam la Lavanda Sky pentru tratarea alopeciei!

0799 431 800
Suna acum pentru o programare