Masaj Terapeutic Cluj

Orice masaj terapeutic Lavanda Sky va ofera beneficii neasteptate

Cand spunem masaj terapeutic, gandul ne duce automat la relaxare, insa efectele acestei proceduri pot fi mult mai vaste decat ne-am astepta. Vorbim de stimularea circulatiei, de eliminare a toxinelor, spasmelor si blocajelor articulare, dar si de ameliorare a altor stari neplacute pe care ni se intampla adesea sa le resimtim.
Oboseala, stres care nu se mai termina, lipsa de miscare si mese luate in fuga, la cele mai nepotrivite ore. Este un scenariu in care ne regasim din ce in ce mai mult si din care simtim adesea ca ne imposibil sa evadam. Efectele stilului de viata nesanatos se acumuleaza pe zi de trece si se resimt in fiecare fibra a organismului. Intre metodele prin care putem contracara aceste neplaceri, o sedinta de masaj terapeutic se poate clasa pe un loc de frunte. Are ca scop final mobilizarea resurselor de regenerare si auto-vindecare ale organismului. Este sanatos, eficient, si, nu in ultimul rand, placut.

Pielea este prima care resimte efectele benefice ale procedurii: devine mai elastica si mai catifelata. La scurt timp, muschii se detensioneaza, se tonifiaza, iar centrii locomotori din creier se deblocheaza.

Practicat consecvent, tratamentul cu masaj terapeutic ne ajuta sa eliminam toxinele, sa avem articulatii mai mobile si sa ne eliberam circulatia sangelui prin deschiderea capilarelor ”de rezerva”.

Sangele si limfa devin mult mai fluide, tocmai datorita miscarilor efectate in sens invers celui in care are loc circulatia sangvina. Ajungem sa scapam, in acest fel, chiar si de durerile de cap!
Mai mult decat atat, ne poate fi un aliat de nadejde atunci cand avem nevoie de recuperare dupa diverse traume sau proceduri medicale. Cateva sedinte de masaj terapeutic ajuta la reducerea inflamatiilor si a vanatailor si poate ajuta la o cicatrizare mai eficienta a tesuturilor afectatate.

Daca avem dureri de spate si tensiuni la nivelul cefei si a coloanei lombare, dupa o asemenea sedinta acestea dispar cu totul. Miscarile dinamice efectuale la nivelul pielii de catre specialist are ca efect si intarirea sistemul de aparare al organismului fata de microbi si bacterii.

Pe langa ca este o metoda eficienta de slabire si de indepartare a celulitei, masajul terapeutic ne imbunatateste digestia, functiile imunitare si sistemul nervos. Este o procedura care nu lipseste din programul curent de antrenament al sportivilor, pentru ca, pe langa toate acestea, are si avantajul foarte pretios de a anihila durerea, prin stimularea centrilor unde aceasta se produce in stadiul initial.
Starea de bine pe care o resimtim multa vreme dupa un masaj terapeutic are la baza eliberarea de endorfine, adevarate analgezice produse natural, ne relaxeaza si ne ajuta sa anihilam efectele stilului de viata actual, mereu pe fuga, neglijent cu nevoile organismului.
Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui masaj terapeutic.
Contacteaza-ne pe Facebook sau telefonic la 0799 431 800 pentru o programare.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare