Masaj la 4 maini

Masaj la patru maini, o relaxare unica la dublu

Asa-numitul masaj la 4 maini face furori in toata lumea datorita unei proceduri ingenioase care duce la o relaxare incredibila a creierului si a intregului organism.

Daca despre un maseur priceput se spune ca face miracole pentru starea organismului, atunci cand lucreaza in tandem cu inca un specialist efectul este mai mult decat dublu.

Povestea celebrului masaj la 4 maini, cunoscut si sub numele de masaj in tandem a inceput cu multi ani in urma in Tibet, India si Bali, locuri in care legendele vechi spun ca s-a descoperit eficienta neasteptata a combinatiei intre dexteritate si coordonare intre profesionisti in masaj.

Cele patru maini lucreaza eficient la stimularea zonelor esentiale ale corpului, dar si la atragerea atentiei celui care beneficiaza de procedura la felul in care se face sincronizarea. Practic, este vorba de o metoda care revolutioneaza aceasta procedura: masajul reda elasticitatea pielii, musculatura este tonifiata, sistemul limfatic este stimulat. În același timp, circulatia sangvina este imbunatatita, dar creierul nu poate urmari in acelasi timp atatea miscari. Astfel se produce o detasare mentala puternica, cu efect terapeutic foarte intens.

Masajul in tandem imbina tehnica presopuncturii cu cea a aromaterapiei si a reflexologiei intr-un adevarat dans al senzatiilor si efectelor binefacatoare. Organismul se reface complet prin detoxifiere si energizare dinamica.
Toate miscarile celor patru maini sunt complementare (se lucreaza in zone opuse ale corpului) si au ca scop relaxarea profunda a celui care alege aceasta metoda de masaj. Se indeparteaza celulita, suprafata corpului este drenata foarte eficient, asa incat se realizeaza o modelare armonioasa a membrelor si trunchiului. Efectele binefacatoare ale procedurii se resimt puternic inca de la primele sedinte.

Ineditul acestei terapii consta in faptul ca efectele binecunoscute ale masajului clasic sunt completate in mod aproape miraculos cu o relaxare mult mai rapida si resimtirea unei armonii speciale. In plus, faptul ca se face o alternare a masajului asincron cu cel in oglinda creeaza la nivelul creierului o stare cu totul noua, ceea ce duce la o relaxare mult mai profunda. Este o stare care favorizeaza eliminarea toxinelor si, vizibil de la o sedinta la alta, a kilogramelor in plus si chiar a inesteticei celulite, numite adesea boala secolului in care traim.
Pe termen lung, efectul este de purificare a trupului si a spiritului si energizare intensa care ne transforma intreaga fiinta.

Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele masajului in tandem sau masaj la 4 maini. Contacteaza-ne pe Facebook sau telefonic la 0799 431 800 pentru o programare.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare