Masaj de relaxare​

Uita de stres si probleme cu un masaj de relaxare

Sedintele de masaj de relaxare ne echilibreaza ritmul cardiac, are rol in reducerea tensiunii si destinderea muschilor.

Aceste efecte fizice contribuie la imbunatatirea starii de bine, ne asigura o pauza bine meritata in saptamana si ne mentin tonusul.

Un alt efect cunoscut il reprezinta imbunatatirea starii psihice. Nu numai ca masajul de relaxare intervine asupra corpului nostru, el este eficient si in imbunatatirea bunei dispozitii. Deoarece reduce stresul, masajul actioneaza in paralel prin cresterea unor substante responsabile cu starea de bine. In acest fel, putem sa devenim pozitivi, suntem mai putin predispusi la a reactiona la situatiile de viata cu incordare.

Totodata, se pare ca masajul de relaxare are efecte favorabile asupra problemelor de somn precum insomnia sau somnul intrerupt.

In plus, masajul are un rol adjvant in tratarea problemelor cu care ne lovim cu totii in viata de zi cu zi: anxietate si deprimare.

Pentru ca aceste efecte sa apara e nevoia ca organismul nostru sa se obisnuiasca cu schimbarile pe care masajul le aduce. Intocmai ca un obicei care isi face simtit efectele benefice prin repetare, e nevoie ca masajul sa ocupe un loc regulat in viata noastra. De aceea, recomandarile includ practicarea masajului de relaxare de cel putin o data pe saptamana.

Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui masaj de relaxare. Contacteaza-ne pe Facebook sau telefonic la 0799 431 800 pentru o programare.


Vezi aici lista noastra de preturi pentru sedintele de masaj de relaxare

0799 431 800
Suna acum pentru o programare