Masaj cu roci vulcanice

Masaj cu roci vulcanice, o relaxare binefacatoare

Va preseaza munca intensa la birou si stresul cotidian? Trebuie sa incercati o sedinta de masaj cu roci vulcanice! Deseori ne pomenim cu junghiuri, dureri si blocaje care ne pot da viata peste cap. Este momentul sa va lasati pe mana unui specialist care combina caldura si masajul pentru reechilibrarea centrilor energetici, cu efect relaxant si revigorant in acelasi timp.

De masaj cu roci vulcanice se vorbeste frecvent deoarece este una dintre cele mai populare terapii din lume si are la baza echilibrarea meridianelor (canale energetice) si a chakrelor (centri energetici) care stau la baza functionarii organismului uman. Pietrele incalzite sunt plasate exact cele sapte chakre, pe linia coloanei vertebrale, cele rotunde pentru masajul spatelui, a mainilor si picioarelor, iar pentru coloana cervicala si gat se utilizeaza pietre mai mici. Acest tip de masaj cu roci vulcanice, care este si o metoda de slabire, imbina aromaterapia cu termoterapia si hitroterapia.

Practic, pietrele bazaltice netede (sterilizate in prealabil) sunt incalzite intr-un dispozitiv special pana la 40-50 de grade si apoi sunt unse cu uleiuri aromatice esentiale.

Fiecare tip de piatra, fie ea ovala, lunga sau rotunda, corespunde unei zone a corpului. Cele mai mari se aseaza in punctele esentiale ale corpului, stimuland in acest fel circulatia fluxului energetic, dinamica si renegerarea celulelor din tot corpul.

Rocile mai mici devin instrument de masaj, prin vibratie, rotire sau alunecare, actiune care creeaza imediat senzatii placute la nivelul intregului organism.

Procedura tonifiaza muschii, reda elasticitatea pielii, sistemul limfatic este stimulat, iar circulatia sangvina este imbunatatita.

Se poate spune ca este o metoda eficienta de remodelare corporala, mai ales ca indeparteaza celulita si energizeaza intregul organism.

Miscarile efectuate pe suprafata pielii in timpul unui masaj cu roci vulcanice favorizeaza absorbtia uleiurilor terapeutice, caldura pietrelor se transmite tuturor zonelor esentiale din corp si ajuta la reechilibrarea activitatii lor. In locurile care au dezvoltat afectiuni, pietrecele se racesc mai repede, pentru ca este absorbita automat o cantitate mai mare de energie. De asemenea, aplicarea rocilor calde in zona opusa celei afectate are rolul de a scadea tensiunea din locul dureros. Procedura ne poate scapa chiar si de durerile articulare, “anihilate” de caldura care se transmite eficient in fiecare celula a corpului.

Toate aceste actiuni duc la eliminarea toxinelor, inclusiv prin transpiratie, asa ca este bine sa consumam multa apa dupa fiecare sedinta de masaj.

La final, caldura binefacatoare a rocilor vulcanice este transmisa intregului organism prin canalele energetice, elimina tensiunea si energiile negative si produce o stare de bine care se va resimti multa vreme in activitatile de zi cu zi.

Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui masaj cu roci vulcanice. Contacteaza-ne telefonic pe Facebook sau la 0799 431 800 pentru o programare.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare