Masaj cu Bete de Bambus Cluj

Remodelare corporala si detoxifiere prin masaj cu bete de bambus

Tratamentul prin masaj cu bete de bambus este o metoda cu multiple efecte, atat asupra procesului de detoxifiere corporala, cat si asupra remodelarii corporale.

Betele de bambus actioneaza specific asupra pielii, avand un rol in pastrarea elasticitatii si fermitatii acesteia. In plus, aceasta tehnica este potrivita pentru piele fragila, ceea ce face dintr-un masaj cu bete de bambus o alegere fezabila.

Folosite inca din vremuri stravechi, betele de bambus se comporta ca prelungirea mainilor terapeutului, distribuind echilibrat presiunea asupra suprafetei pielii. Avand o textura dura, dar flexibila si supla, acestea se pliaza pe suprafata corpului, acoperind mai repede zonele asupra carora se intervine. Distribuind caldura si presiunea in mod echilibrat, betele de bambus asigura efectele masajului clasic intr-o maniera mai economica si avantajoasa, atat pentru terapeut, cat si pentru client. In plus, un alt avantaj al masajului cu bete de bambus comparativ cu masajul clasic este ca are efect asupra celulitei fara a fragiliza pielea. Astfel, nu exista riscul micilor vulnerabilizari, nici pentru persoanele cu piele sensibila.

Mai mult decat atat, datorita compozitiei lor, orice masaj cu bete de bambus are doua roluri semnificative in procesul de remodelare corporala, fiind astfel de mare ajutor ca si metoda de slabire.

In primul rand, aplicand presiune la nivelul pielii intr-o maniera bland si bine distribuita, caldura rezultata ajunge in profunzimea tesutului, tintind celulita de la nivelul acestuia.

In al doilea rand, prin presiunea uniform distribuita, este posibil ca o portiune mare din muschi, ceea ce confera un puternic efect de destindere a acestei tehnici.

Totodata, lungimea betelor de bambus are rol important in efectul masajului. Astfel, folosind bete de dimensiuni mai reduse pentru portiuni mai mici ale corpului, se obtine un efect mai profund de relaxare si remodelare, zonele tintite fiind mai ferm stimulate.

Pe de alta pare, betele mai lungi au un efect de acoperire mai mare si o actiune asupra fasciei, zone cu rol in reducerea tensiunii musculare si protjarea vaselor de sange din interiorul acestora. Din acest motiv, masajul cu bete de bambus lungi este bland si protectiv atat cu pielea, cat si cu vasele de sange de la nivelul acesteia.

Prin urmare, tratamentul cu masaj cu bete de bambus are o serie de motive pentru a-l alege: este economica, atat din punct de vedere al timpului, cat si al zonelor acoperite, are un efect anticelulitic, ia forma unui tehnici de relaxare in profunzime si este protectiv si bland cu pielea.

Te asteptam la Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca pentru a beneficia de efectele unui masaj cu bete de bambus.
Contacteaza-ne pe Facebook sau telefonic la 0799 431 800 pentru o programare.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare