Masaj Cluj

Tipuri de masaj oferite de Lavanda Sky

Clinica de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky din Cluj Napoca va ofera mai multe tipuri de masaj, in functie de nevoile si preferintele clientilor nostri.

Echipa noastra de kinetoterapeuti va ofera consiliere cu privire la tipul de masaj ales, iar experienta lor profesionala se reflecta in tehnicile de masaj folosite in timpul tratamentului.

Printre tipurile de masaj pe care le oferim, se regasesc:

 • masaj de relaxare;
 • masaj cu roci vulcanice;
 • masaj la 4 maini;
 • masaj cu bete de bambus;
 • masaj terapeutic;
 • masaj anticelulitic;
 • masaj facial.

Inca din vremuri stravechi, masajul a adus beneficii organismului uman. Chiar statisticile recente arata ca peste jumatate dintre cei care solicita un masaj, o fac din motive medicale (dureri acute, cronice), iar aproximativ 30% din motive legate de stres. Intr-adevar, masajul s-a dovedit eficient in reducerea simptomelor fiziologice ale stresului: incordare si tensiune musculara, senzatie de vlaguiala musculara, probleme legate de somn. Totodata, beneficiile masajului deriva si din efectele asupra psihicului.

Masajul cu roci vulcanice si masajele de relaxare stimuleaza productia endorfinelor, ceea ce aduce trairea de destindere si calm. In acelasi timp, masajul anticelulitic contribuie la supletea pielii si tonifiere, conducand la incredere sporita in sine. Masajul nu are doar beneficii la nivelul psihicului nostru. Acesta permite optimizarea proceselor de detoxifiere din corp. Imbunatatind circulatia pielii, masajul permite absorbtia mai rapida a nutrientilor. Realizat intr-o maniera profesionista, masajul pregateste pielea treptat, prin miscari blande, astfel incat fiecare client poate trece printr-un proces firesc de adaptare la tehnica maseurului. Efectele de relaxare sau anticelulitice sunt astfel stimulate la nivel inalt. Masajul realizat in mod profesionist nu produce traumatisme pielii.

Specialistii de la Lavanda Sky va ofera posibilitatea de a selecta din gama variata de tipuri de masaje in functie de preferintele si obiectivele dumneavoastra. Chiar daca aveti pielea sensibila, masajul este la fel de potrivit si pentru dumneavoastra ca pentru restul persoanelor. Optand pentru variatii in tehnica de masaj si accesoriile ales, puteti obtine acelasi efect de relaxare in profunzimea muschilor. Celebra tehnica a masajului cu bete de bambus lungi si scurte permite alegerea intensitatii masajului. Va puteti bucura de caldura masajului ce tinteste celulita. La fel de bine puteti beneficia de o relaxare profunda, reducand tensiunea musculara si protejand in acelasi timp micile vase de sange.

Masaj facial

Masajul facial este un ritual placut, relaxant si tonifiant, care ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, dar si a incetinirii procesului de imbatranire.

Alaturi de numeroasele beneficii oferite pielii, masajul facial ajuta la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap si migrenelor.

Masajul facial realizat constant are urmatoarele beneficii:

 • reduce ridurile
 • te scapa de aspectul tern, umflat si obosit al fetei
 • stimuleaza circulatia sangvina
 • pielea devine mai intinsa
 • pielea capata acea stralucire sanatoasa.

Va asteptam la Lavanda Sky pentru un masaj facial!

0799 431 800
Suna acum pentru o programare