Masaj anticelulitic Cluj

Masaj anticelulitic: scapa de "coaja de portocala"

Una dintre cele mai eficiente si accesibile metode de interventie asupra celulitei o reprezinta tratamentul prin masaj anticelulitic in profunzime.

Nu e deloc dificil sa ne dam seama cat de comuna este celulita in randul femeilor. Statisticile arata ca pana la 90% dintre femeile pana in 30 ani se confrunta cu aspectul pielii de "coaja de portocala". Chiar si atunci cand nu se pune problema kilogramelor in plus, celulita ramane o problema la fel de frecventa pentru majoritatea femeilor. E de inteles de ce avem nevoie de interventii constante pentru prevenirea si ameliorarea celulitei.

Celulita este o afectiune a pielii care ia nastere prin cresterea in volum a celulelor adipoase localizate in piele. Cu totii ne nastem cu un numar fix de celule adipoase. Atunci cand ne ingrasam, acestea cresc in volum si confera aspectul valurit si neestetic pe care il numim “celulita”. Ingrasarea comprima vasele de sange, iar micile pungi de grasime imping derma, stratul superior al pielii, conducand la aspectul capitonat atat de deranjant pentru toate femeile, indiferent de varsta. Nu exista o cauza singulara a celulitei, aceasta formandu-se la intersectia factorilor generici, hormonali, de stil de viata (precum este alimentatia, de exemplu).

Se pare ca strans legata de aparitia si mentinerea coajei de portocala este si afectarea limfei, un fluid care se afla in mod natural prezent in sistemul nostru circulator. Si noi putem avea un rol in reducerea celulitei, atat prin schimbarea stilului de viata, cat si  prin actiunea mecanica (masare) la nivelul celulelor adipoase.

Din fericire, exista metode pentru reducerea celulitei la care sa apelam, cea mai cunoscuta fiind prin masaj anticelulitic.

Realizat profesionist, un masaj anticelulitic are beneficii asupra pielii, precum:

  • reduce volumul celulelor adipoase,
  • reda elasticitatea si fermitatea pielii,
  • favorizeaza eliminarea toxinelor din corp
  • are un rol in mentinerea starii de bine

 

Prin masajul energic principal imbinat cu pregatirea pielii prin diferite miscarii, masajul anticelulitic favorizeaza circulatia limfei. Astfel, toxinele prezente in corp sunt mai usor drenate.

La nivel fizic, resimtim o senzatie de lejeritate si observam si o imbunatatire a calitatii pielii. Din acest  motiv pentru care masajul este eficient, imbunatateste circulatia la nivelul pielii si nutrientii sunt mai usor absorbiti.

In plus, fiind realizat in mod profesionist, miscarile se desfasoara pregatind pielea pentru miscari energice, urmand un traseu de masare gradat, in ritmul fiecarui client, adaptat la pragul sau senzitiv, in acord cu sistemul circulator limfatic. In acest fel, putem sa ne bucuram de efectele anticelulitice, protejand in acelasi timp pielea de mici traumatisme.

Daca va doriti sa scapati de celulita, va asteptam la clinica noastra de infrumusetare si remodelare corporala Lavanda Sky pentru un masaj anticelulitic ! Contacteaza-ne pe Facebook sau la nr. 0799.431.800 pentru o programare.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare