Aparatele X-Magic si X-Skin

Aparatele X-Magic si X-Skin

X-Magic analizator

Bio-impedanta pentru analiza corporala- Permite preluarea a 15 parametrii ai compozitiei corporale si determinarea tipului de tratament. La sfarsitul tratamentelor acesta permite evaluarea rezultatelor obtinute.

X-Magic masaj endermologic

Masajul endermologic:

  • Stimuleaza tesutul in adancime printr-o actiune mecanica foarte eficienta, ajungand in interiorul celulelor pentru a le reactiva functiile vitale;
  • dreneaza, tonifica , remodeleaza, contracareaza relaxarea cutanata, celulita si pierderea formei.

X-Magic slabire localizata

Slabirea localizata = Radiofrecventa + Ultrasunete+ Foto Biostimulare
Radiofrecventa : Are o actiune in adancime care amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea celulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen simetabolismul grasimilor (lipoliza). Tonifica si compacteaza tesuturile.
Ultrasunetele: Undele ultrasonore sunt indicate pentru efectul de subtiere si reducere a grasimii localizate͘.Acestea au o actiune mecano-chimica care stimuleaza lipoliza si functionalitatea tesutului.
Foto biostimularea: Rosu : actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile tonifiante ale tesutului.Infrarosu are o actiune regenerativa asupra tesutului si stimuleaza producerea de substanteantiinflamatoare͘
Slabirea localizata = O actiune puternica si decisiva care imbunatateste metabolismul tesuturilor, stimuleaza lipoliza si reduce edemele de adancime. Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta si de durata.

X-Magic

Anti-cellulite forte : Radiofrecventa+ Ultrasunete+ Foto Biostimulare
Radiofrecventa : Are o actiune in adancime care amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitateacelulelor adipoase, creste oxigenarea tesutului, productia de colagen simetabolismul grasimilor (lipoliza). Tonifica si compacteaza tesuturile.
Ultrasunete: Acestea au o actiune specifica in tratamentul celulitei, fibrozei si pielii tip coaja de portocala.
Foto biostimulare: Galben : are o actiune de detoxifiere si drenare, util in tratarea celulitei͘
Anti-cellulite forte : actiune specifica impotrivaimperfectiunilor cum ar fi: celulita, fibroza, atrofia tesuturilor si restaurarea functionalitatii celulare.

X-Skin

5 tehnologii petru tratamente faciale:
Analizator facial -Analizeaza starea de sanatate a tesutului ,permite preluarea a 16 parametrii ai compozitiei faciale si determinarea tipului de tratament necesar. La sfarsitul tratamentelor acesta permite evaluarea rezultatelor obtinute.
Peeling cu ultrasunete - Aplicatorul are un capat lamelar ce permite o curatare profunda a pielii si tonifiere dermala datorata celor 2 tehnologi incorporate: ultrasunet si vibratie mecanica.
Radiofrecventa bipolara- Produce o energie termica concentrata, stimuland contractia fibrelor de colagen pentru un rezultat de lifting vizibil imediat cu rezultate indelungate.
Radiofrecventa pentapolara- Permite stimularea tesutului in adancime pentru imbunatatirea functiilor metabolice.Intensifica circulatia sanguina, stimuleaza celulele fibroblaste pentru inceperea procesului de neocolageneza.
Electroporatie transdermala(mezoterapie virtuala)- Este o tehnologie inovativa ce ajuta la transportarea ingredientelor active in derm ale produsului aplicat. Asigura o absorbtie pana la de 10 ori mai mare decat in mod normal. Mareste rezultatul tratamentului cosmetic prin cresterea livrarii de nutrienti.
Foto biostimulare - Rosu :

  • actioneaza asupra oxigenarii celulare, stimuland functiile tonifiante ale tesutului.
  • Infrarosu: are o actiune regenerativa asupra tesutului sistimuleaza producerea de substante antiinflamatoare.
  • Verde  pentru regenerarea tesutului si impotriva imbatranirii

X-Magic

X-Skin

0799 431 800
Suna acum pentru o programare