Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Peeling Chimic

Peeling chimic Cluj-Napoca

Peeling Chimic

Procedura constă în aplicarea (într-o manieră controlată) unei solutii acide pe suprafața tenului care îndepărtează celulele moarte și stimulează procesul de regenerare al pielii. Timpul de recuperare în urma procedurii este de aproximtiv 7 zile, iar începând cu cea de-a 3-a zi, pielea se exfoliază delicat.

Tehnica oferă rezultate foarte bune în legătură cu uniformizarea și îmbunătățirea aspectului pielii, actionează în hiperpigmentare (mai ales în cazul tenului expus razelor UV), stimulează formarea de noi fibre de colagen și elastină. Rezolvă problema ridurilor fine de expresie din zona gurii sau de sub ochi, fie că discutăm despre cele determinate de expunerea frecventă la soare, de factori ereditari sau de trecerea timpului. Reduce pistruii și diminuează intensitatea petelor solare sau a hiperpigmentărilor. Are proprietăți anti-seboreice, reglând excesul de sebum. Recomandat atât tenului acneic, cu cicatrici post-acnee, cu riduri fine sau linii de expresie, cât și unui ten expus excesiv la soare.

Peeling chimic Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Recomandarea esteticianului este de a se evita expunerea la soare fără protecție SPF 50 după ședința de tratament. Tratamentul inițial implică 1 ședință la interval de 10 zile (1-3 ședințe), iar pentru întreținere 1 ședință/lună. Procedura nu prezintă riscuri sau complicații, dacă e realizată de către specialist.

Exista contraindicatii?