Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament X-Magic - Slabire localizata

  • Acasa
  • Tratament X-Magic - Slabire localizata

Beauty Center Top Beneficii

1.Sunt vizate numai celulele grase, nu sunt afectate tesuturile adiacente .

2. Sunt necesare un numar minim de sedinte (aprox 4-5)

3. Adancimea de penetrare personalizata                       

4. Distruge membranele celulelor grase profunde, responsabile de celulita

5. Rezultate garantate

6. Spre deosebire de alte tehnologii, trece prin straturile superioare ale pielii fara a le supraincalzi

Beauty Center Revoluționează slăbirea localizată

Deka aduce o inovație în lumea esteticii medicale. ONDA este singurul sistem care folosește microunde Coolwaves™ ce vizează selectiv celulele adipoase pentru a reduce depozitele de grăsime într-un mod sigur, eficient și non-invaziv. Tehnologia aparatului ONDA Deka se bazează pe ghidarea câmpului electromagnetic direct către adipocite cu scopul de a le distruge, în timp ce sistemul integrat de răcire protejează pielea și o ajută să își păstreze elasticitatea. Pacientul are parte de o procedură sigură și confortabilă.

Astăzi Deka a făcut un pas mai departe. Cercetarea și studiile neîntrerupte făcute de către Deka au dus la lansarea unui sistem non-invaziv, care distruge în mod specific membrana adipocitului, efect similar cu tratamentul laser. În doar câteva ședințe (de obicei 5-6), tehnologia Coolwaves™ a sistemului ONDA este extrem de eficientă în reducerea acumulărilor localizate de grăsime din zone precum abdomen, spate, brațe, coapse sau fese. Iar asta nu este tot! Microundele Coolwaves™ tratează celulita chiar și în cele mai avansate stadii, indiferent de laxitatea pielii. Procedura nu este dureroasă, nu are efecte secundare, fiind sigură și confortabilă pentru pacienți, care sunt entuziasmați de acest tratament inovator.”

Acțiune localizată asupra țesutului adiposBeauty Center

Microundele Coolwaves™ au fost dezvoltate pentru a oferi un sistem non-invaziv de tratare a principalelor probleme în remodelarea corporală:

  • 1. Depozitele localizate de grăsime. Microundele Coolwaves™ pătrund adânc în piele, distrugând membranele celulelor grase subcutanate. Lizatul este drenat semnificativ prin stimularea proceselor metabolice fiziologice (lipoliza macrofagă). Sistemul de răcire integrat în aplicator asigură distrugerea lipocitelor în condiții de siguranță și confort pentru piele.
  • 2. Celulita. Aplicatorul vizează în mod eficient segmentul dintre celulele adipoase din stadiile mai avansate ale celulitei (efectul tipic de coajă de portocală).
  • 3. Pielea cu aspect neuniform. Microundele speciale ale sistemului ONDA induc contracția imediată a fibrelor de colagen și stimulează producerea de colagen nou. Procesul face țesuturile mai compacte, tonifiate, cu aspect uniform.

Pret

    În funcție de suprafață, prețul unei ședințe poate varia între 100 euro și 250 euro. În momentul în care vă vom suna pentru confirmarea rezervării, putem stabili un cost total.

Beauty Center Ce spun clientii

Beauty Center Intrebari Frecvente

Cum functioneaza noul concept al energiei
Microundele Coolwaves™ trec direct prin straturile superioare fără a le supraîncălzi (absorbția fiind de aproximativ 20% din energia emisă) și își concentrează acțiunea eficientă asupra grăsimii subcutanate care le absoarbe mai mult (aproximativ 80% din energie).
Garantia
Pentru siguranță sporită și confortul pacientului, aplicatoarele sunt echipate cu sistem integrat de răcire care acționează ca o barieră între sursa de alimentare Coolwaves™ și piele. Este creată o pernă termică ce protejează epidermul și dermul, favorizând concentrarea acțiunii adânc în țesut, pe zona vizată. Coolwaves™ nu cauzează roșeață sau disconfort, spre deosebire de electrozii folosiți în sistemele de radiofrecvență.

Pret

În funcție de suprafață, prețul unei ședințe poate varia între 100 euro și 250 euro. În momentul în care vă vom suna pentru confirmarea rezervării, putem stabili un cost total.

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2