Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Microdermabraziune

  • Acasa
  • X-Skin Age - Microdermabraziune

Beauty Center Top Beneficii

1. Curăță, regenerează și întinerește tenul, redându-i luminozitatea
2. Are rezultate excelente în tratamentul acneei și tenului matur
3. Îndepărtează straturile superioare de celule moarte și impurități
4. Regenerează celulele și țesuturile
5. Accelerează hidratarea naturală a tenului
6. Corectează hiperpigmentările

Beauty Center Ce este microdermabraziunea?

Tratamentul X-Skin Age Microdermabraziune presupune exfolierea tenului în profunzime cu particule de diamant, ceea ce contribuie la reducerea ridurilor fine și la tratarea petelor pigmentare. Microdermabraziunea este metoda de curățare non-invazivă a pielii. Tratamentul îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii și ajută țesutul să se regenereze în mod natural. Tenul este revitalizat, curățat în profunzime și pregătit de hrănire prin tratamente specifice. Aplicatorul aparatului X-Skin Age este compus din 9 capete de diamant și are o aspirație soft ajustabilă care permite curățarea mecanică și oxigenarea țesutului.

Beauty Center Recomandare Lavandasky

Recomandarea esteticianului este de a se evita expunerea la soare fără protecție SPF 50 după ședința de tratament. Tratamentul inițial implică 1 ședință la interval de 10 zile (1-3 ședințe), iar pentru întreținere 1 ședință/lună. Procedura nu prezintă riscuri sau complicații, dacă e realizată de către specialist.

Pret

  • 150 lei / ședință
  • 400 lei / 3 ședințe
  • 700 lei / 6 ședințe

Beauty Center Ce spun Clienti

Beauty Center Intrebari frecvente

Ce este microdermabraziunea?
Microdermabraziunea este o procedura de imbunatatire a texturii pielii prin care se exfoliaza si indeparteaza stratul superficial de celule moarte de la suprafata pielii. Aparatul de microdermabraziune va descuama si oferi un aspect stralucitor pielii folosind un varf imbracat in cristale.
Ce se întâmplă în timpul unui tratament de microdermabraziune?
Înainte de începerea procedurii, specialistul va curăța și tonifica tenul, pentru a elimina excesul de sebum de la suprafața pielii. Apoi, diamantele sunt puse în contact cu pielea, cu ajutorul unui instrument sub formă de baghetă, cu ajutorul căruia se tratează intens totodată, punând accent pe zonele cu probleme.
La ce interval de timp se repetă microdermabraziunea ?
În cazul in care se dorește rezolvarea anumitor probleme, se recomandă efectuarea a 4-6 ședințe la 7-14 zile distanță, urmând apoi efectuarea lunară a unei ședințe de întreținere.
Exista contraindicatii ?
Exista contraindicatii ? Da, acesta este un tratament care nu este recomandat persoanelor cu fragilitate capilară, rozacee activă, piele lezată sau traumatizată, cancer de piele.

Pret

  • 150 lei / ședință
  • 400 lei / 3 ședințe
  • 700 lei / 6 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2