Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Microdermabraziune

  • Acasa
  • X-Skin Age - Microdermabraziune
Tratament microdermabraziune

Microdermabraziune

Tratamentul X-Skin Age Microdermabraziune presupune exfolierea tenului în profunzime cu particule de diamant, ceea ce contribuie la reducerea ridurilor fine și la tratarea petelor pigmentare.

Microdermabraziunea este metoda de curățare non-invazivă a pielii. Tratamentul îndepărtează celulele moarte de pe suprafața pielii și ajută țesutul să se regenereze în mod natural. Tenul este revitalizat, curațat în profunzime și pregătit de hrănire prin tratamente specifice. Aplicatorul aparatului X-Skin Age este compus din 9 capete de diamant și are o aspiratie soft adjustabilă care permite curățarea mecanică si oxigenarea țesutului.

Tratament microdermabraziune - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Recomandarea esteticianului este de a se evita expunerea la soare fără protecție SPF 50 după ședința de tratament. Tratamentul inițial implică 1 ședință la interval de 10 zile (1-3 ședințe), iar pentru întreținere 1 ședință/lună. Procedura nu prezintă riscuri sau complicații, dacă e realizată de către specialist.

Exista contraindicatii?

Beneficii

Beneficiile procedurii implică estomparea ridurilor sau a liniilor fine, curăţarea porilor, îndepărtarea keratozelor și îndepărtarea punctelor negre. Rezultate sunt vizibile atât în legătură cu aspectul general al tenului, cât și asupra tratării anumitor afecțiuni cauzate de soare, hiperpigmentarea pielii, acnee sau trecerea timpului. Tenul va fi unul mai uniform, hidratat, cu aspect sănătos, cu mai puține imperfecțiuni sau pori dilatați.