Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Masaj terapeutic

Masaj terapeutic Cluj-Napoca

Masaj terapeutic

Oboseala, stresul, lipsa de mișcare și mesele luate în fuga la cele mai nepotrivite ore. Un scenariu în care ne regăsim mulți dintre noi și din care simțim adesea că ne este imposibil să evadăm. Efectele stilului de viață nesănatos se acumuleaza pe zi de trece și se resimt în fiecare fibră a organismului. Printre metodele prin care putem contracara aceste neplaceri, o ședință de masaj terapeutic se poate clasa pe un loc de frunte. Are ca scop final mobilizarea resurselor de regenerare si auto-vindecare ale organismului. Este sănătos, eficient, și, nu în ultimul rând, plăcut.

Procedura constă în prelucrarea manuală, efectuată în sens invers a celui în care are loc circulația sangvină, a țesuturilor moi, cu scopul de a stimula vindecarea afecțiunilor coloanei vertebrale precum cifoze, traumatisme, scolioze, lombosciatică, lumbago, sciatică.

Pielea este prima care resimte efectele benefice ale procedurii: devine mai elastica si mai catifelata. La scurt timp, muschii se detensionează, se tonifiază, iar centrii locomotori din creier se deblochează. Beneficiile sunt vizibile în următoarele afecțiuni: reumantisme degenerative, întinderi musculare, distrofie musculară și neuromusculară, artroze, entorse sau luxații. Mai mult decât atât, masajul terapeutic:

 • Crește rezistența la efort a fibrelor musculare;
 • Contribuie la eliminarea toxinelor, redă mobilitatea articulațiilor și activează circulația sângelui prin deschiderea capilarelor "de rezervă";
 • Reducere inflamațiile și vânătăile si ajută la o cicatrizarea mai eficientă a țesuturilor afectatate;
 • Activează circulația vaselor limfatice și sanguine profunde prin comprimare
 • Calmează durerea de spate și tensiunea la nivelul cefei și a coloanei vertebrale
 • Combate staza limfatica și sangvina
 • Previne contracturile musculare sau întinderile
 • Crește aportul de substanțe nutritive către celule, cu efect de regenerare
 • Intervine direct asupra durerii, având un considerabil efect antialgic, calmant
 • Ajută la recuperarea organismului după diverse traume sau proceduri medicale
 • Îmbinătățește digestia, funcțiile imunitare și sistemul nervos;
Masaj terapeutic Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Procedura nu lipsește din programul curent de antrenament al sportivilor, pentru ca performanța lor să fie una sporită. Terapeuții noștri recomandă practicarea tratamentului cu mesaj terapeutic consecvent pentru situațiile de afectare a echilibrului funcțional până la afectări organice. Tratamentul nu se adresează însă persoanelor cu tromboflebită, tromboză venoasă, insuficiență renală severă, insuficiență cardiacă severă sau tumori maligne etc.

Exista contraindicatii?