Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Masaj cu pietre calde

  • Acasa
  • Masaj pietre calde
Masaj cu pietre calde Cluj-Napoca

Masaj cu pietre calde

Masajul cu roci vulcanice este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate terapii practicat în clinici, centre de înfrumusețare și centre spa. Are la bază echilibrarea meridianelor (canale energetice) și a chakrelor (centri energetici) care stau la baza funcționării organismului uman. Pietrele incalzite sunt plasate exact pe cele sapte chakre, pe linia coloanei vertebrale, cele rotunde pentru masajul spatelui, a mâinilor și a picioarelor, iar pentru coloana cervicală și gât se utilizează pietre mai mici.

Cu efecte vizibile și ca metodă de slăbire, îmbină aromaterapia cu termoterapia si hitroterapia. Practic, pietrele bazaltice netede, sterilizate anterior procedurii, sunt încălzite controlat la o temperatură de 40-50 grade și unse cu uleiuri esențiale. Căldura rocilor este transmisă organismului prin canale energetic, ceea ce duce la eliminarea tensiunilor și la o stare de bine, relaxată a organismului. Fiecare piatră corespunde unui punct esențial de pe corpul tău, iar în funcție de poziționarea ei, este stimulată circulația fluxului energetic și regenerarea celulelor din tot corpul. Prin tehnicile specifice (rotire/alunecare), rocile devin obiect de masaj care creează o senzație plăcută la nivelul întregului organism.

Masajul se poate aplica pe o singură parte a corpului sau întregului organism, putând grăbi vindecarea în afecțiuni articulare sau stări generale de stres și oboseală. Concret, beneficiile acestui tip de masaj acoperă o gamă largă de tratare și anume:

  • Detoxifiere corporală prin eliminarea toxinelor de la suprafața pielii și îmbunătățirea activității sistemelor limfatic și sangvin;
  • Îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare;
  • Diminuarea sau eliminarea durerilor acute sau cornice;
  • Diminuarea spasmelor muscular;
  • Accelerarea asimilării oxigenului la nivel celular și îmbunătățirea ritmului metabolic;
  • Îmbunătățirea activității rinichilor;
  • Ajută la dispariția edemelor;
  • Aplicarea pietrelor calde in zona opusă celei afectate, atrage fluxul de sânge din zona afectată, reducând tensiunea din acea zonă.
Masaj cu pietre calde Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Toată procedura de masaj conduce la eliminarea toxinelor din organism, inclusiv prin transpirație, astfel că recomandarea noastră este să te hidratezi corespunzător după fiecare ședință.

Exista contraindicatii?