Lavanda Recovery

Lavanda Recovery

Kinetoterapie - 50 min. grup/individual
Fizioterapie - Ultrasunete
Fizioterapie - Laser
Fizioterapie - Curenți
Fizioterapie - TECAR
Kinesio-tape
Terapie manuală - 30 min
Terapie manuală - 50 min
Preț/Ședință
70 lei/120 lei
20 lei
20 lei
20 lei
120 lei
Între 30-50 lei
60 lei
80 lei
Preț 10 ședințe
600 lei/1.000 lei
150 lei
150 lei
150 lei
1.000 lei

Ultrasunete:

Terapia cu ultrasunete accelereaza procesul de vindecare a tesutului, incalzeste si relaxeaza tesutul, vindeca cicatrici si imbunatateste circulatia sangvina; Indicatii: bursite/ tendinite/ intinderi si rupturi musculare/ entorse leziuni ligamentare/ redori articulare/

Laser:

Combinând biostimularea cu stimularea fotomecanică, terapia BTL cu Laser de Înaltă Intensitate vindecă ţesutul oferind în același timp o formă de gestionare a durerii puternică și care nu creează dependenţă. Lumina laser, datorită caracteristicii sale monocromatice și continue, poate fi ajustată precis și sigur cu foarte mare acurateţe.

Puterea maximă permite luminii laser penetrarea în adâncime a ţesutului, ce garantează stimularea eficientă a acestuia și a receptorilor de durere în adâncime. În plus, stimularea mecanică a terminaţiilor nervoase libere blochează căile dureroase din sistemul nervos și duce la ameliorarea imediată a durerii.

Indicatii:

dureri de umar/ artroza soldului/ epicondilita/ sindrom de tunel carpian/durere lombara/dorsalgie/tendinita achileana/

Electrostimulare:

terapie realizata cu ajutorul impulsurilor electrice folosita in preventia atrofiei musculare, pentru cresterea fortei musculare. Indicatii: combaterea spasmelor musculare/ preventia atrofiei musculare/ imbunatatirea circulatiei sangvine locale/ stimularea post-operatorie a muschilor.

Terapia TECAR:

o terapie de ultima generatie non invaziva ce foloseste curenti de inalta frecventa care patrund in tesut si se transforma in caldura , are efect rapid de la prima sedinta. Indicatii: luxatii fracturi/ rupturi musculare/ pre- post operatoriu in ligamentoplastii, proteze si osteosinteza/ post operatoriu in artroscopii/ traumatisme osoase ligamentare.

Terapia cu radiofrecvență BTL – 6000 transferă curent electromagnetic de înaltă frecvenţă prin toate ţesuturile corpului și creează o bună localizare a efectului termic în ţesut. A fost demonstrat știinţific faptul că produce efecte terapeutice cum ar fi: ameliorarea instantă a durerii intense, relaxarea mușchiului, reducerea edemului și regenerarea ţesutului.

Kinesio tape:

terapia cu benzi kinesiologice se realizeaza prin aplicarea bandajelor elastice pe zone cheie ale organismului, la nivelul leziunilor musculare, articulare, ligamentare. Indicatii: entorsa/ artrita/ tendinita/ spondiloza cervicala/ cifoza/ scolioza/ sciatica/ afectiuni musculare.

Gimnastica medicala:

este o terapie ce cuprinde numeroase tipuri de exercitii fizice pentru recuperarea fortei musculare, exercitii pentru echilibru, exercitii de mers. se recomanda in tratamentul parezelor, pentru a redobandi mobilitatea dupa o fractura, pentru tratarea afectiunilor locomotorii.

Masaj terapeutic:

O forma de tratament aplicat pe zona afectata, acest tri de masaj produce efecte analgezice locale, combate inflamatia si imbunatateste circulatia. indicatii : afectiuni locomotorii, afectiuni aparat cardiovascular, afectiuni psihogene, afectiuni metabolice, refacerea rapida a elasticitatii tesuturilor.

Stretching:

Terapia cu miscari precise pe zone ce vor fi intinse. Indicatii: reduce spasmul muscular, favorizeaza recuperarea dupa accidentari, stimuleaza circulatia limfatica, refacerea rapida a zonelor afectate.

0799 431 800
Suna acum pentru o programare