Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

  • Acasa
  • Injectari mezoterapie
Injectari mezoterapie Cluj-Napoca

Mezoterapie cu acid hialuronic și vitamine

Tratamentul cu mezoterapie este ca o ploaie în deșert pentru tenul nostru, deoarece îi oferă acestuia o sursă impresionantă de vitamine și nutrienți din care el își ia atât cât este necesar pentru a-și recăpăta elasticitatea, suplețea și fermitatea.

Procedeul de mezoterapie facială sau cocktailul frumuseții se aplică la nivelul feței, gâtului, respectiv decolteului și ajută în mod natural la refacerea tonusului pielii, la estomparea ridurilor și în anumite cazuri la corectarea unor semne și cicatrici. Tratamentul are rol nutritiv, antioxidant, stimulează microcirculația și metabolismul celular local, efectul final fiind cel de rejuvenare. Tratamentul se injectează și la nivelul mâinilor, având același efect de reîntinerire.

În clinica noastră, ședințele de mezoterapie se realizează cu prin microinjectări cu ajutorul unui aparat special de injectat, fapt ce permite o injectare uniformă, la adâncimi precise în funcție de zonă unde dorim să ajungă substanța, cu 5 sau 9 ace simultane, ceea ce sporește confortul procedurii și optimizează rezultatele.

Injectari mezoterapie Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Este recomandat ca procedeele de mezoterapie să se combine cu tratamentele estetice chirurgicale precum laser. O ședintă de mezoterapie durează aproximativ 30 de minute și presupune injectări de câte 0,1-0,5 ml la distanțe de 1-3 cm, în funcție de zona tratată. Este recomandat un număr de 3 ședințe la 2 săptămâni distanță una de altă și un număr de 3 cure pe an.

Exista contraindicatii?