Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Injectari botox

Injectari botox Cluj-Napoca

Injectari botox

Toxina botulinica tip A se prezintă sub denumirea comercială de Botox, - o neurotoxină de natură proteică - care atunci când este injectată în muschi acționează la nivel nivel local, blocând temporar transmiterea impulsului nervos de la nervii faciali către musculatura din zona injectată. Pe de o parte, mușchii faciali se relaxează și mișcarile de expresie nu mai scot în evidență ridurile, iar pe de altă parte, se va produce întinderea tegumentului ce acoperă respectiva grupă musculară.

Medicina a demonstrat că este un tratament eficient si sigur, ce reduce ridurile de expresie, devenind astfel unul din cele mai populare tratamente. Astfel, botoxul este tratamentul de primă alegere pentru tratamentul ridurilor de expresie din partea superioara a fetei care apar doar în momentul contracției musculaturii mimicii.

Neurotoxina (BOTOX) este indicată în special pentru ridurile de expresie din etajul superior al fetei:

  • frunte
  • între sprâncene (glabela)
  • colțul ochilor (laba gâștei)
  • ridicarea sprâncenelor
  • ridicarea vârfului nasului
  • gummy smile (vederea unei suprafețe prea mari a gingiei cand zâmbești, deasupra dinților de pe arcada superioară)
Injectari botox Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Procedura este minim invazivă, la fel și durerea simțită, datorită cremei anestezice folosite. Rezultatele sunt vizibile în primele zile, efectul maxim se instalează la 2-3 săptămâni post-injectare și durează între 4-8 luni. Procedura durează 30 de minute, astfel că poți apela la o ședință chiar și în pauza de prânz, iar apoi îți poți relua activitatea fără timp de recuperare

Exista contraindicatii?