Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Impachetari corporale infrasauna

  • Acasa
  • Impachetari corporale infrasauna

Beauty Center Top Beneficii

1. Tonifiază corpul
2. Reduc celulita și ameliorează vergeturile
3. Accelerează metabolismul celular
4. Elimină lichidele in exces din țesuturi
5. Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor
6. Îndepărtează straturile superioare de celule moarte și impurități

Beauty Center Ce sunt împachetările corporale la Infrasaună?

Procedura dizolvă nodulii de celulită, are efect remodelator și emolient datorită exfolierii, contribuind la eliminarea toxinelor din organism. Pielea ta va fi remineralizată și tonifiată, iar retenția de apă din organism va fi cu mult diminuată. Circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar fortifiat, corpul slăbind și în kilograme și în centimetri.

Tratamentul cu raze infraroșii este non-invaziv și non-agresiv, având rezultate excelente atât în ceea ce privește slăbirea, cât și pentru sănătatea organismului. Razele infraroșii activează lipoliza (arderea grăsimilor). Aparatul generează căldură concentrată pe corp, iar transpirația rezultată conține 30% grăsimi și toxine, comparativ cu efectele pe care le-ar avea o ședință la saună (aprox 15%).

Împachetările corporale au fost concepute pentru a trata nevoile pielii corpului - au proprietăți regenerative, detoxifiante, de vindecare a imperfecțiunilor. De asemenea, ajută la slăbirea localizată, rapidă și sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea și vindecarea vergeturilor. Energia electromagnetică este emisă în mod natural de soare, dar în mediu controlat, razele infraroșii pătrund aproximativ 5 cm în țesut. Ele acționează local, direcționat și eficient asupra celulelor grase. Căldura pătrunzătoare generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în profunzime de către organism.

Beauty Center Recomandarea Lavanda Sky

Specialiștii noștri recomandă un plan de 10 ședințe de tratament (2-3 împachetări pe săptămână). Totodată, post-tratament, te sfătuim ca acasă să folosești pentru îngrijirea corpului produse profesionale.

Pret

  • 140 lei / ședință
  • 616 lei / 5 ședințe
  • 1155 lei / 10 ședințe

Beauty Center Ce spun clientii

Beauty Center Intrebari frecvente

Câte ședințe se recomandă pentru rezultate optime ?
Specialiștii noștri recomandă un plan de 10 ședințe de tratament (2-3 împachetări pe săptămână). Totodată, post-tratament, te sfătuim ca acasă să folosești pentru îngrijirea corpului produse profesionale.
Cât de des pot repeta tratamentul?
Tratamentul prin împachetări corporale se poate repeta de 2 ori pe săptămână.
Ce sunt împachetările la infrasaună?
Căldura pătrunzătoare generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în profunzime de către organism. Razele infraroșii activează lipoliza (arderea grăsimilor). Aparatul generează căldură concentrată pe corp, iar transpirația rezultată conține 30% grăsimi și toxine, comparativ cu efectele pe care le-ar avea o ședință la saună (aprox 15%).

Pret

  • 140 lei / ședință
  • 616 lei / 5 ședințe
  • 1155 lei / 10 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2