Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Impachetari corporale infrasauna

  • Acasa
  • Impachetari corporale infrasauna
Impachetari Corporale Infrasauna Cluj-Napoca

Impachetari Corporale Infrasauna

Impachetarile corporale au fost concepute pentru a trata nevoile pielii corpului - au proprietati regenerative, detoxifiante, de vindecare a imperfecțiunilor. De asemenea, ajută la slabirea localizată, rapidă și sănătoasă, eliminarea celulitei, prevenirea, ameliorarea si vindecarea vergeturilor. Energia electromagnetică este emisă în mod natural de soare, dar în mediu controlat, razele infraroșii pătrund aproximativ 5 cm în țesut. Ele acționează local, direcționat și eficient asupra celulelor grase. Căldura pătrunzătoare generată de infraroșu topește grăsimile acumulate în profunzime de către organism.

Razele infraroșii activează lipoliza (arderea grăsimilor). Aparatul generează căldură concentrată pe corp, iar transpirația rezultată conține 30% grăsimi și toxine, comparativ cu efectele pe care le-ar avea o ședință la saună (aprox 15%).

Procedura dizolvă nodulii de celulită, are efect remodelator și emolient datorită exfolierii, contribuind la eliminarea toxinelor din organism. Pielea ta va fi remineralizată și tonifiată, iar retenția de apă din organism va fi cu mult diminuată. Circulația sangvină este mult îmbunătățită, sistemul imunitar fortifiat, corpul slăbind și în kilograme, nu doar în centimetri.

Tratamentul cu raze infraroșii este non-invaziv și non-agresiv, având rezultate excelente atât în ceea ce privește slăbirea, cât și pentru sănătatea organismului.

Impachetari Corporale Infrasauna Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Specialiștii noștri recomandă un plan de 10 ședinte de tratament (2-3 împachetari pe săptămână). Totodată, post-tratament, te sfătuim ca acasă să să folosești pentru îngrijirea corpului produse profesionale.

Exista contraindicatii?