Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Impachetari corporale fast slim (rece)

  • Acasa
  • Impachetari corporale fast slim

Beauty Center Top Beneficii

1. Elimină lichidele în exces din țesuturi
2. Tonifiază corpul
3. Reduce celulita și ameliorează vergeturile
4. Accelerează metabolismul celular
5. Determină slăbiri rapide
6. Detoxifică organismul, prin eliminarea toxinelor

Beauty Center Ce sunt Împachetările Fast Slim?

Procedura de slăbire și tratare a celulitei prin înfășare la rece sau Fast Slim reduce eficient țesutul adipos și elimină toxinele. Datorită diferenței de temperatură aplicată pe țesut și a ingredientelor active care stimulează termogeneza, se accelerează arderea de grăsimi. Celulita este astfel este eliminată, iar pielea devine mult mai elastică.
Tehnica și produsele utilizate în această procedură remodelează corpul, reduc și descongestionează (topesc) excesul de țesut adipos. Dincolo de aspectele estetice pe care le rezolvă cum ar fi slăbirea în cm, beneficiile se văd și asupra sănătății organismului: circulația sangvină este amplificată, scad șansele de atrofiere a vaselor mici care cauzează depunerile de grăsime, diminuează oboseala picioarelor și apariția celulitei.
De-a lungul vieții, corpul trece prin multe schimbări, unele dintre ele putând lăsa amprente inestetice. Totodată, organismul ajunge să depoziteze toxine și grăsime, pe care nu le poate elimina numai prin dietă și sport.
Împachetările Fast Slim vă pot scăpa de probleme precum celulita, vergeturile, kilogramele în plus sau pielea lipsită de fermitate. De asemenea, conferă relaxare și stare de bine.

Beauty Center Recomandarea Lavanda Sky

Tratamentul este recomandat chiar și persoanelor cu varice, care nu pot efectua în mod normal astfel de tratamente corporale. Pentru rezultate excelente, recomandarea esteticianului sunt 2-3 ședințe de împachetare pe săptămână, fiind necesare 8-10 ședințe pentru a menține rezultatul. Încă de la prima ședință, vei observa o scădere între 1-4 centimetri.

Pret

  • 140 lei / ședință
  • 616 lei / 5 ședințe
  • 1155 lei / 10 ședințe

Beauty Center Ce spun clienti

Beauty Center Intrebari frecvente

Ce sunt împachetările corporale
Împachetările corporale sunt proceduri în cadrul cărora zonele problematice ale corpului sunt stimulate fie să elimine, prin transpirație și masaje, depozitele de grăsime și substanțele nocive din organism, fie să își recapete elasticitatea și fermitatea
De câte tipuri sunt împachetările corporale ?
Există mai multe tipuri de împachetări corporale: de hidratare, de detoxifiere, de slăbire sau anticelulitice, iar pentru fiecare tip se folosesc creme și loțiuni cu ingrediente naturale (de exemplu: cafea, ceai verde, alge marine) care sporesc eficacitatea tratamentului.
Se vad rezultatele de la prima ședință ?
Da, vei observa o scădere de 1-4 centimetri.
Exista contraindicatii ?
Bolile cutanate (de exemplu: psoriazis, eczeme)
Afecțiunile inflamatorii dermatologice (de exemplu: varice)
Implanturile metalice
Operațiile in urma cărora au fost implantate stimulatoare cardiace, precum și orice alte intervenții chirurgicale recente (ultimele 3-6 luni)
Diabetul
Epilepsia
Afecțiunile cardiace
Tumorile
Sarcina și perioada de alăptare
Perioada de menstruație

Pret

  • 140 lei / ședință
  • 616 lei / 5 ședințe
  • 1155 lei / 10 ședințe

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2