Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Impachetari corporale fast slim (rece)

  • Acasa
  • Impachetari corporale fast slim
Impachetari Corporale fast slim Cluj-Napoca

Impachetari corporale fast slim

Procedura de slăbire și tratare a celulitei prin infășare la rece sau Fast Slim reduce eficient țesutul adipos și elimină toxinele. Datorită diferenței de temperatură aplicată pe țesut și a ingredientelor active care stimulează termogeneza, se accelerează arderea de grăsimi. Celulita este astfel este eliminată, iar pielea devine mult mai elastică.

Tehnica și produsele utilizate în această procedură remodelează corpul, reduc și decongestionează (topesc) excesul de țesut adipos. Dincolo de aspectele estetice pe care le rezolvă cum ar fi slăbirea în cm, beneficiile se văd și asupra sănătății organismului: circulația sangvină este amplificată, scad șansele de atrofiere a vaselor mici care cauzează depunerile de grăsime, diminuează oboseala picioarelor și apariția celulitei.

Primul pas este un peeling efectuat cu un amestec dintre sare și ulei, care are rolul de a pregăti zona pentru următorul pas. Urmează aplicarea unei crème termo-active cu efect ușor de încălzire care va activa circulația și va deschide porii, pentru ca soluția aplicată ulterior să se absoarbă în totalitate. Astfel pregătit, corpul este înfășat într-o bandă elastică timp de 30 de minute. Vei simți o ușoară senzație de frison, ceea ce este perfect în regulă. După îndepărtarea benzilor, se va aplica un gel redactor care păstrează rezultatul obținut și ajută în continuare la dizolvarea țesutului adipos, ceea ce înseamnă că tu vei scădea în cm și post-procedură.

Impachetari Corporale fast slim Cluj-Napoca - Video

Intrebari

Ce recomandati?

Tratamentul este recomandat chiar și persoanelor cu varice, care nu pot efectua în mod normal astfel de tratamente corporale. Pentru rezultate excelente, recomandarea esteticianului sunt 2-3 ședinte de împachetare/săptămână, fiind necesare 8-10 ședințe pentru a menține rezultatul. Încă de la prima ședință, vei observa o scădere între 1-4 centimetri.

Exista contraindicatii?