Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Tratament X-Magic - Slabire localizata

  • Acasa
  • Tratament X-Magic - Slabire localizata

Beauty Center Top Beneficii

1. Confort total, fără durere

Sistemului de răcire la contact cu pielea și mișcările repetate cu impulsuri la putere redusă, induc o încălzire graduală.

2. Aplicabilitate universală

Singurul sistem eficient pentru toate tipurile de păr (și in cazul persoanelor blonde și cu fire subțiri de păr)

3. Sigur și eficient

Pe toate tipurile de piele, chiar și pe piele bronzată sau păr deschis la culoare                       

4. Acoperire extinsă

Poate trata zone extinse ale corpului precum pieptul sau spatele                          

5. Disponibil în orice sezon

Se poate realiza inclusiv pe timpul verii                                 

6. Cea mai avansată tehnologie

Penetrează foarte bine pielea în comparație cu alte metode de epilare                           

Beauty Center Ce este epilarea definitivă?

Mulţi pacienţi au experimentat în ultimii ani avantajele îndepărtării nedureroase, rapide şi eficiente ale firelor de păr cu laser. Dintre metodele disponibile în prezent, dispozitivele bazate pe laser Alexandrite s-au dovedit a fi cele mai fiabile, sigure şi, în acelaşi timp, uşor de utilizat.

Rata foarte bună de penetrare a pielii, comparativ cu alte metode de epilare au o eficienţă net superioară asupra firelor de păr fine, subţiri, cum ar fi cele cu localizare facială, fiind utilizat pentru toate tipurile de păr, din toate zonele corpului. Mai puţină durere şi disconfort comparativ cu alte metode de epilare.

Este metoda ideală de epilare pentru persoanele cu fototip cutanat I şi II, respectiv persoanele cu piele deschisă la culoare.

Beauty Center Recomandarea Lavanda Sky

Epilarea definitivă este în realitate o epilare semipermanentă, această metodă reușind să reducă firele de păr cu până la 92%. Rezultatele durează aproximativ 6-7 ani, însă chiar și după această perioadă de timp, firele de păr vor fi subțiri și rare, greu de observat.

Înainte să te prezinți la programare ai nevoie de o pregătire atentă pentru a obține rezultatele dorite:

  • Nu folosi metode de epilare care smulg rădăcina firelor de păr, deoarece epilarea definitivă acționează asupra rădăcinii de păr.
  • Evită expunerea la soare sau vizitele la solar cu cel puțin o săptămână înainte.
  • Nu folosi creme care conțin alcool, produse cosmetice sau orice alte produse pe zonele ce urmează a fi epilate.
  • Nu merge la saună înainte cu 24 de ore înainte de tratament.

Pret

    În funcție de suprafață, prețul unei ședințe poate varia între 99 lei și 849 lei. În momentul în care vă vom suna pentru confirmarea rezervării, putem stabili un cost total.

Beauty Center Ce spun clientii

Beauty Center Intrebari Frecvente

De câte sesiuni am nevoie pentru a scăpa de părul nedorit?
Cunoscut fiind că părul creşte în mai multe etape (anagen, catagen, telogen), iar radiaţia luminoasă afectează doar foliculii aflaţi în faza de creştere activă, sunt necesare mai multe şedinţe pentru a distruge firele de păr aflate în toate stadiile de creştere. Numărul de sesiuni depinde de diverşi parametri individuali, cum ar fi vârsta, greutatea, sexul, statusul hormonal, eventualele tratamente medicamentoase, zona corpului care urmează a fi tratată, culoarea pielii, grosimea şi culoarea firelor de păr.
Cat de mult doare epilarea cu laser?
Rapiditate crescută: părul nedorit este înlăturat mult mai rapid datorită dimensiunii de 20 nm ale vârfului de safir. Trecerile repetate pentru porțiunile mici determină încălzirea graduală a părților vitale ale părului, ducând la distrugerea acestuia într-un mod complet lipsit de durere pentru pacienți și fără efecte adverse precum arsurile sau decolorarea.
Se poate face si pe timp de vara ?
Da .Laserul de Deka Motus Ax este printre puținele lasere din lume care se poate realiza inclusiv și vara. Este un sistem de epilare cu laser eficient pentru toate tipurile de piele și este eficient inclusiv pentru firele de păr blonde și foarte subțiri!
Există contraindicații ?
Radiofrecvența corporală nu este indicată în sarcină și alăptare, pe leziuni ale pielii deschise și persoanelor cu deficiențe renale, boli grave (epilepsie, cancer, boli de sânge) persoanelor cu proteze metalice sau purtătoare de stimulator cardiac și femeile purtătoare de sterilet metalic

Pret

În funcție de suprafață, prețul unei ședințe poate varia între 99 lei și 849 lei. În momentul în care vă vom suna pentru confirmarea rezervării, putem stabili un cost total.

Beauty Center Programare

Vă rugăm introduceti valoarea ecuatiei 4+2