Orar: 9.00-21.00 Luni-Vineri

Despre Lavanda Sky

Bun venit! Lavanda Sky

Din grijă pentru corpul tău, la clinica Lavanda Sky, tehnologia de ultimă generație întâlnește profesionalismul. De ce noi?

Video prezentare Lavanda Sky

Lavanda Sky este salonul de înfrumusețare din Cluj-Napoca specializat în tratamente estetice faciale și corporale, terapii anti-aging și intervenții minim invazive.

Specialiștii noștri au expertiză pe ramura dermatologiei și a dermatocosmetologiei, iar procedurile sunt realizate cu aparatură de ultimă generație (X-Magic Selena Italia, Twin System sau Gold Meso Pen).

Repetă împreună cu noi: “Tenul perfect nu există.” Suntem înconjurați de atâta diversitate, de atâta încurajare să fim noi însene, să ne asumăm o înfățișare. Dar toate acestea implică încredere în sine, curaj și o personalitate care să ne contureze frumos.

Îmbătrânirea pielii este un proces firesc, căruia trebuie să îi ținem pasul. Iar asta vine cu responsabilități - atât ale noastre, ca profesioniști, cât și ale fiecărei dintre voi, în parte. Ai grijă de tine, de chipul și de corpul tău dintr-un principiu destul de simplu: ai doar unul și merită respect.

Îngrijirea nu ține cont de vârstă, așa cum nu trebuie să fie prezentă în viața ta ca o rutină doar ca să trateze. O abordare proactivă, care să păstreze ceea ce este deja frumos, este ceva ce fiecare femeie ar trebui să aibă în minte atunci când își stabilește prioritățile.

Fie că discutăm despre slăbire în centimetri sau remodelare corporală, o piele mai fermă, mai elastică, volumetrie acolo unde e nevoie sau un ten fără imperfecțiuni - esteticienii noștri sunt alături de tine, pas cu pas. Cu fiecare plan de tratament vin recomandări personalizate care să ne conducă la rezultatele pe care ni le propunem.

Fii frumoasă, respectă-ți corpul și oferă-i ceea ce are nevoie – relaxare și stare de bine!