Tratamentul cu DermaOxy

Cunoscută în lumea esteticii drept cea mai modernă metodă de înfrumusețare a tenului, tratamentul cu DermaOxy este, în fond, și o tehnică de menținere a frumuseții și de curățare a tenului. Cu acest tratament, oricât de incredibil ar părea, reușești să pacalesti varsta și, cel mai important, să ai un ten sanatos.

Un ten luminos este un ten vitaminizat!

Dacă te întrebi ce este tratamentul cu DermaOxy și ce presupune, trebuie să știi că este un ser compus din vitamine și antioxidanți, special concepuți pentru pielea ta. Cu ajutorul aerografului, un aparat absolut noninvaziv, aceste substanțe hrănitoare ajung în stratul profund al pielii. Chipul tău va fi vitaminizat, iar rezultatele se vor vedea chiar din prima zi de tratament.

DermaOky este o certitudine!

Mica și marea publicitate ne-au învățat că pentru a fi frumos sau a încetini procesul îmbătrânirii este nevoie de bisturiu, de recuperare și de suportarea tuturor complicațiilor post-operatorii. Tratamentul cu DermaOky, adus la Cluj de Clinica LavandaSky, îți propune să uiți de bisturiu, să uiți de durere. Aplicat direct la nivelul dermei, tratamentul cu DermaOxy este o mângâiere pentru chipul tău!