Tratament corporal cu My[B]Code – S+ Summecosmetics

GLOBAL SVELT – INGRIJESTE-TI CORPUL

Exfoliant corporal cu Rhyolita, roca vulcanica de mica densitate, cu mare putere abraziva, care realizează o exfoliere optimă, reinnoirea dermica a pielii şi netezirea epidermei, respectând mantaua hidrolipidica. Recomandat a se aplica în special înaintea oricărui alt tratament corporal sau înaintea primelor expuneri la razele UVA sau la soare.

COMPOZIṬIE

Rhyolita: rocă vulcanică cu densitate mică care s-a format din magma vulcanilor Strombolia (mică insulă din Tirreni). Datorită puternicei sale acţiuni abrazive realizează o exfoliere sigură fiind mineralul ideal pentru pentru regenerarea pielii şi netezirea epidermei protejând mantaua hidrolipidică.
Seminţe de piersică: având o acţiune exfoliantă, curăţă pielea fără să o irite.
Papayaslim: activ cu puternică acţiune lipolitică, care se traduce printr-o reducere semnificativă,  de mare amploare şi o îmbunătăţire substanţială a delicateţii, fermităţii şi tonicităţii pielii.

TRATAMENT
Profesional Body LAB 5 contine tot ceea ce avem nevoie din estetica profesionista pentru a creea tratamente PERSONALIZATE, in functie de necesitatea fiecarui client in parte.
Contine 5 uleiuri concentrate, special formate, cu ingrediente active foarte eficace, pentru a creea si personaliza, cele mai potrivite tratamente Corporale.

  • Dreneaza si elimina toxinele;
  • Arde si reduce volumul;
  • Inmoaie si rupe celulele adipoase;
  • Reda silueta;
  • Corecteaza si regenereaza tesutul;

Avem posibilitatea de a combina pana la 3 uleiuri concentrate diferite, pentru a obtine compusul ideal, care va actiona direct asupra zonelor cu probleme.

Va asteptam la clinica noastra Lavanda Sky pentru a beneficia de un tratament corporal.