Slabire rapida in 3 pasi: Tratament slabire rapida

Atunci cand se apropie un eveniment important din viata noastra sau ne pregatim de vacanta cel mai mult ne preocupa sa aratam bine. Din pacate, viata cotidiana isi pune amprenta asupra noastra si uneori luam in greutate mai mult decat ne-am fi dorit.

Stresul emotional, oboseala, mesele neadecvate, dar si alti factori cauzeaza cresterea in greutate. Aceasta are consecinte la randul ei precum: aparitia celulitei, a vergeturilor, scaderea tonusului corpului si alte schimbari interne care in timp ne afecteaza increderea in propria persoana.

Vine acel moment cand ne trezim si ne decidem ca trebuie sa slabim, sa revenim la cea mai buna forma a noastra si ne dorim acest lucru cat mai repede. Rochia din dressing pe care am cumparat-o sperand ca ne va incapea intr-o zi, ne trage cu ochiul de fiecare data cand ne uitam la ea. Si, da! Vrem sa o purtam cat mai repede, sa ne bucuram de ea.

Din fericire la Lavanda Sky iti oferim solutii care sa te ajute sa slabesti rapid si eficient si sa te bucuri de corpul si formele tale. Cuvintele magice sunt „Magic Slim”, un tratament de slabire rapida care te va aduce la cea mai buna forma.

Ce este Magic Slim?

Magic Slim  este de fapt un pachet creat special pentru persoanele care doresc sa slabeasca rapid si contine 2 tipuri de sedinte: sedinte slabire localizata X-Magic si sedinte de masaj endermologic.

X-Magic este o statie de tratamente corporale de ultima generatie de la Selenia Italia, care foloseste radiofrecventa, ultrasunetele si alte tehnologii neinvazive cu efecte benefice asupra corpului si intregului organism.

Pentru ca toti ne dorim un corp perfect in cel mai scurt timp posibil cei de la Selenia au creat acest aparat care promite remodelare corporala, reducerea celulitei, reducerea aspectului de piele flasca, reducere retentiei de apa si imbunatatirea metabolismului celular slab.

Slabirea localizata X-Magic

Slabirea localizata se face cu ajutorul a 3 functii ale aparatului X-Magic: radiofrecventa, ultrasunete si foto biostimulare. Radiofrecventa actioneaza in adancimea tesuturilor. Efectul ei este ca amelioreaza schimburile osmotice si permeabilitatea tesuturilor adipoase. De asemenea, ea creste oxigenarea tesutului, productia de colagen si lipoliza. In acelasi timp ea tonifica si compacteaza tesuturile.

Ultrasunetele de medie frecvneta de 920 khz au ca efect subtierea si reducerea grasimii localizate. Ele actioneaza mecano-chimic, stimuland lipoliza si functionalitatea tesutului asupra caruia se intervine.

Foto biostimularea se face folosind trei tipuri de lumina: rosie, galbena si albastra, fiecare cu efecte diferite asupra tesuturilor. Despre acestea puteti afla mai multe aici.

Masajul endermologic

Acesta stimuleaza mecanic tesuturile in adancime  si reactiveaza functiile vitale ale celulelor. In acelasi timp remodeleaza, dreneaza, contracareaza relaxarea cutanata, celulita si pierderea formei.

Asadar, cu ajutorul acestor functii, fiecare cu actiuni precise asupra tesuturilor, veti observa imbunatatiri inca de la prima sedinta.

De cate sedinte am nevoie?

Tratament slabire rapida - Slabeste rapid in 3 pasi

Pentru ca rezultatele cu X-Magic sunt extraordinare si vizibile inca de la prima sedinta pachetul Magic Slim contine 3 sedinte slabire localizata X-Magic si 3 sedinte de masaj endermologic. Am incercat sa cream un pachet de tratament care sa avantajeze pe oricine il alege.

Bineinteles, acest tratament de slabire se poate personaliza si se pot face mai multe sedinte, in functie de fiecare persoana in parte.

Odata ce il incercati si vedeti rezultatele extraordinare, va garantam ca X-Magic va deveni secretul, care sta in spatele siluetei voastre de invidiat.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta si accesa lista noastra de preturi.

Programeaza-te acum!  0799 431 800