Inestetică și supărătoare, celulita a rămas nu doar o preocupare media, ci și una a esteticianului. Dacă media face din celulita o întreagă poveste, încercând să vândă o sumedenie de sortimente de tratare, în special sub formă de unguente, medicii esteticieni încearcă să inventeze aparate și metode cât mai moderne de tratament, pentru ca pielea să-și mențină sau să-și redobândească fermitatea.

Radio Frecventa Medicala este una dintre aceste metode. Fără să fie nevoie de interventie chirurgicala, această metodă inedită de tratament presupune aplicarea, la nivelul dermei, a ultrasunetelor. Acestea au rolul crucial!

Practic, fără ca epiderma să fie afectată, ultrasunetele vor încălzi țesutul adipos, până când acesta va dispărea. Radio Frecventa Medicala pare o metoda facila de indepartare a vergeturilor, de netezire a ridurilor faciale sau de reducere a tesutului adipos de la nivelul barbiei, coapselor sau abdomenului. Facilitatea sa este numai de suprafață. Eficiența sa, în schimb, merită toți banii. Fără durere, fără medicamente!

Știi foarte bine că nu există nici un tratament farmaceutic pentru combaterea celulitei. Cremele care să te scape de vergeturi sunt doar povești. Radio Frecvența Medicală îți garantează rezultate remarcabile imediate. Pielea tratată este întinerită, netezită și se poate obține un efect asemănător cu cel al unui lifting. Dacă ai născut recent, dar vergeturile îți dau de furcă, fă-ți o programare la noi. Profesioniștii LavandaSky te vor ajuta să fii o mama fericită în corpul tău.

Mass Media te poate manipula oricum. Lavanda Sky vine cu soluții atestate clinic de îndepărtarea a celulitei și vergeturilor.