Opteaza pentru fericire: masaj de relaxare

Resimți oboseala unei zile de muncă? Ai dureri de spate sau tensiuni musculare? Masajul de relaxare este propunerea LavandaSky pentru tine.

Ne desfășurăm într-o lume modernă, iar timpul ne fuge de sub picioare fără să apucăm să clipim. Stăm mai mult la locul de muncă decât cu familia sau cu prietenii, iar când ne gândim la timpul nostru realizăm că acesta este aproape inexistent. Unii apucă să facă yoga, să citească, să practice un sport sau să se uite la filme, alții caută un colț de rai prin care ar vrea să se bucure de cât mai multe beneficii.

Tratează-te cu respect!

Cu toate că par structuri diferite, corpul și mintea sunt legate între ele. Vulnerabilitatea psihică se va vedea pe corpul tău. Oboseala fizică îți va declanșa o stare apatică.

Masajul de relaxare, poate cea mai cunoscută practică terapeutică, are grijă ca prin masarea plăcută a corpului să obțină relaxarea acestuia. Tensiunea musculară se va liniști, iar circulația sângelui și a limfei va fi stimulată. Corpul tău se va relaxa din toate punctele de vedere, eliberând și toxinele, și oboseala unei săptămâni de muncă.

Efectele unui masaj profesionist nu vor fi benefice, în consecință, doar pentru corp! Fiind indusă starea de bine psihic anxietatea și depresia, somnolența sau insomniile se vor diminua.