Impachetari corporale Fast-Slim Bruno Vassari

Impachetari corporale Fast-Slim Bruno Vassari este un tratament de slabire prin infasare la rece, indicat chiar si persoanelor cu varice care nu pot efectua altfel de tratamente corporale.

Ofera rezultate spectaculoase, chiar de la prima ședința se poate observa o scadere de 1-4 centimetrii.

Primul pas al tratamentului este un peeling, efectuat cu o sare amestecata cu ulei, astfel pregătim zona pentru următorul pas. Pasul al doilea este aplicarea unei creme termo-active care va avea un ușor efect de încălzire, va activa circulația și va deschide porii pentru a pregătit pielea de următoarea etapa, absorbția soluției care se aplica ulterior, prin infasarea în benzi elastice.

Clienta sta timp de 30 minute înfașata, în acest interval de timp va simți o senzație de frison. După îndepărtarea benzilor se va aplica un gel reductor care va păstra rezultatul obținut și va ajuta în continuare la indepartarea tesutului adipos, astfel clienta mai poate scădea în centimetrii și după tratament. Acest tratament poate fi repetat de 2 chiar 3 ori pe săptămână și sunt necesare 8-10 ședințe pentru a menține rezultatul.

Va așteptăm cu drag la Lavanda Sky pentru a scapa de țesutul adipos în exces!