Cel mai bun tratament pentru vergeturi

Noi, femeile, ne dorim sa aratam mereu bine. De aceea, facem de multe ori sacrificii cand vine vorba de intretinerea frumusetii noastre. Insa, trebuie sa tinem cont ca factorii interni si externi actioneaza constant asupra corpului nostru si de multe ori cu rezultate negative.

Celulita sau vergeturile sunt unele dintre aceste rezultate negative, care ne dau bataie de cap. In primul rand, ne afecteaza estetic si mai apoi emotional, iar in cazul multora dintre noi efectele asupra psihicului sunt considerabile. Insa, sa nu uitam ca bagajul genetic, dar si secolul in care traim isi pun amprenta asupra aspectului corpului nostru, indiferent de varsta, mai ales cand vine vorba de vergeturi sau celulita.

Saloanele de infrumusetare ne-au pus mereu la dispozitie numeroase tratamente corporale de impachetare, insa rezultatele, in special in cazul vergeturilor nu au fost satisfacatoare.

Vergeturile sunt practic niste rupturi ale tesutului elastic, datorate starii neoptime a retelei de colagen. De aceea, ele au nevoie de un tratament care sa stimuleze aceasta proteina.

Din randul tratamentelor corporale eficiente impotriva vergeturilor recomandam Tratamentul cu Radio Frecventa Medicala, o procedura estetica inovatoare, cu rezultate vizibile si de durata.

Cand se recomanda Tratamentul Radio Frecventa Medicala?

Aceasta procedura inovatoare se recomanda in cazul combaterii si reducerii celulitei, a vergeturilor si lipsei tonusului cutanat.  

Scopul acestuia este de a produce miscari de contractie la nivelul pielii si astfel producerea de fibre noi si elastice.  Radiofrecventa este un tip de energie „buna”, ce nu dauneaza corpului tau, datorita spectrului in care se afla si a intensitatii sale scazute.

Cum „intinde” radiofrecventa pielea noastra?

La fel ca orice tip de energie, radiofrecventa produce caldura, care este transmisa in straturile adanci ale pielii pentru a induce producerea de colagen si elastina, a stimula regenerarea celulara si astfel ajutand pielea sa devina mai ferma si mai tanara.

Un aspect pozitiv in folosirea radiofrecventei pentru incalzirea tesuturilor este ca, spre deosebire de tehnologia cu laser, care foloseste valuri de frecventa inalta, frecventa joasa a acesteia poate penetra straturile adanci ale pielii. Rezultatul o piele mai ferma, un tonus mai bun si tesuturi ridicate. Tehnologia cu laser lucreaza numai la suprafata pielii. In acest caz, radiofrecventa este recomandata tuturor nuantelor de piele, fara a exista riscul de a depigmenta pielea.

In plus, tratarea vergeturilor cu radiofrecventa medicala este o metoda non chirurgicala, de aceea si riscurile acsteia sunt mici, iar perioada de recuperare mult mai redusa decat in cazul unei interventii chirugicale.

Efectele tratamentului cu radiofrecventa medicala

Efectele unui astfel de tratament sunt vizibile inca de la prima sedinta. Pe termen lung, daca se realizeaza periodic, la indicatiile specialistilor nostri, tratamentul cu radiofrecventa are cateva beneficii importante, pe langa reducerea vizibila a vergeturilor:

  • Reducerea si prevenirea aparitiei vergeturilor si a celulitei;
  • Imbuntatirea tonusului si aspectului pielii;
  • Refacerea conturului corpului;
  • Ofera un aspect mai tanar si mai placut.

La fel ca si restul procedurilor estetice non-chirurgicale acest tip de tratament se realizeaza in anumite conditii si prezinta contraindicatii. Puteti afla mai multe informatii despre acest tip de procedura in pagina dedicata acesteia, dar bineinteles ca puteti sa ne contactati oricand pentru a ne cere detalii suplimentare si stabili un plan de tratament personalizat.

Programeaza-te acum! 0799 431 800