Capsula Clinique, clipe de rasfat

Capsula Clinique: frumusețea te face bine!

De foarte multe ori, din cauza mixajului media, între frumusețe și sanatate s-a creat un pivot care așează sănătatea într-o extremă și frumusețea în cealaltă. Mai nou, ceea ce este frumos este catalogat drept artificial, din cauza tratamentelor estetice și cosmetice, în vreme ce sănătatea ocupă un domeniu restrâns, fiind axată, în general, pe diete și exerciții de pierdere în greutate. Ei bine, fiindcă frumusețea și sănătatea poată aceeași mănușă, de fapt, unul dintre produsele care recunosc și au grijă de cele două „extreme” este Capsula Clinique.

La ce folosește Capsula Clinique?

Clinica Lavanda Sky  aduce la Cluj Capsula Clinique, oferindu-ți o paletă largă de terapii SPA și de intretinere corporala, infrumusetare și reducere a greutatii corporale. Aceste tratamente garantează un tratament holistic complet. Capsula Clinique nu se ocupă numai de estetica. Prin aplicațiile sale, acest pachet de terapii SPA ajută la tratarea bolilor, regleaza metabolismul și stabilizeaza greutatea corporala.

Frumusețea și sănătatea fac pace!

Nu este necesar să fii femeie, pentru a avea acces la Capsula Clinique. Sănătatea și frumusețea sunt și masculine! Nici vârsta nu este un impediment. Tratamentele oferite de Capsula Clinique pot fi încercate de toate vârstele, hidroterapia, dușul clasic, #vibromasajul, sauna umedă, #infrasauna, #aromaterapia, #meloterapia etc., nu fac rău nimănui. Sunt metode binevenite pentru întinerire, longevitate, menținere și stare de bine.

Calitate și siguranță!

Clinica Lavanda Sky tratează prin Capsula Clinique problemele pielii (exfoliere, acnee, cicatrici, vergeturi, piele deshidratată), problemele mușchilor și articulațiilor (tensiune musculară ante și postexerciții, dureri articulare, reumatism), boli neurologice sau probleme cardiovasculare. Cum ai grijă de frumusețe? Prin masaje și tratamente faciale, împachetări corporale, #tratamente anti-aging.

Proiectată după cele mai revoluționare tehnici, Capsula Clinique îți acordă atenție prin calitate și siguranță.