Acneea nu te tine in casa

Piele uleioasa, puncte negre, pori dilatati. Binecunoscută afectiune a tenului, acneea nu apare numai în adolescență. Aceasta se poate manifesta și la maturitate, sub diferite grade de violență. La liceu, facultate sau la locul de muncă, disconfortul dat de acnee este același.

Reactia sanatoasa la aparitia acneei

Nu o vrei pe fata ta! Strangi fiecare cos, fiindca vrei sa rezolvi problema. Incerci leacuri babesti: lapte cu miere sau pasta de dinti, dar acneea este tot acolo.

În realitate, nu faci decât să înrăutățești lucrurile. Un singur cos stors formează alte cosuri. De ce?! Pentru ca oricat ai stoarce cosul acela, nu-l poti scoate la suprafata in totalitate. Radacina lui este tot acolo. Fetelor, dacă ați stors și-ați acoperit zonele cu corector și fond de ten, nu ați avut o reactie sanatoasa la apariția acneei.
Reactia sanatoasa se poate descrie în câteva cuvinte magice: tratare și combatere, ingrijire și prevenire.

Tratare și combatere

Contrar părerilor neavizate, tratamentul este destul de ușor, dacă este realizat sub supravegherea unor persoane competente, cu expertiză în domeniu.

Clinica LavandaSky te încurajează și te îndrumă să tratezi acneea. Printre principalele acțiuni de combatere se numără demachierea și tonifierea tenului, urmate de un peeling (exfoliere) enzimatic sau chimic.

Urmează extracția și dezinfectarea, un pas important, întrucât fără dezinfectare problema se poate înrăutăți.

LavandaSky oferă și un ser cocktail, în funcție de tipul de acnee. Tratamentul este profesional: tratament dermato-cosmetic Maria Galland. O mască calmantă previne apariția cicatricilor.

Ingrijire și prevenire

Pentru a asigura păstrarea unui ten curat și a preveni acneea există diverse creme, seruri și geluri. Le găsești pe toate la Clinica Lavanda Sky.
Păstrarea PH-ului pielii, peelingul și hidratarea constantă previn reinstaurarea problemei după tratament.

Nu lăsa acneea să te țină în casă! Fă-ți o programare la Clinica Lavanda Sky. Specialiștii noștri te pot ajuta!